Ute av tirsdagens kamp

Celtic-spissen med det velklingende navnet Jan Vennegor of Hessea, er blitt erklært stridsudyktig foran tirsdagens Champions League-oppgjør på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Den nederlandske landslagsspissen sliter med en lyskeskade som han pådro seg i ligamøtet med Hamilton den 4. oktober, og det utelukkes at han blir klar til det forestående møtet med øyrikets stolthet.

"Nei, han blir nok ikke klar på ennå en stund," bekreftet manager Gordon Strachan, ifølge Setanta, på spørsmål om tilstanden til sitt vanligvis farligste angrepsvåpen.

Den snart 30 år gamle hollenderen har scoret 40 mål på 76+9 opptredener siden han ankom Parkhead fra PSV Eindhoven for vel to år siden. Ett av dem kom sågar mot United da klubbene sist møttes i Champions Leagues gruppespill for to sesonger siden.

Meldingen om at Hessea ikke blir klar til tirsdag, er utvilsomt et hardt slag for den skotske ligamesteren, som imidlertid har en joker i ermet. Den greske spissen Georgios Samaras var en flopp i Manchester City, men blomstrer i Glasgow, hvor han så langt i sesongen har overlistet motstandernes keepere ved ti anledninger. Det bør være nok til at han blir holdt et ekstra våkent øye med.

Powered by Labrador CMS