solskjaer242

– Vi kan ikke bare kaste Sancho og Varane inn på laget

Publisert Sist oppdatert

4-0-seier mot Everton i Uniteds fjerde treningskamp for sommeren. Den siste før ligaåpningen mot Leeds neste helg.

Seieren kom også uten Marcus Rashford, Jadon Sancho, Raphael Varane, Dean Henderson og Edinson Cavani.

Samtidig kom først Paul Pogba, Fred og Scott McTominay innpå i 2. omgang.

Poengene nå viktigst

Etterpå var det en fornøyd Ole Gunnar Solskjær som møtte MUTV, selv om han understreket at de neste ukene egentlig kun handler om én ting.

– Den neste uka vil handle litt spesifikt om Leeds, men også om å komme i bedre fysisk form. De tre neste kampene, frem til landslagspausen, vil egentlig også være en del av vår preseason. Vi må imidlertid ta flere poeng nå enn vi gjorde forrige sesong, sier United-manageren.

Han har også rett i det.

Forrige sesong kom United ikke altfor godt forberedt til sesongen, og startet med 3-1-tap mot Crystal Palace og 6-1-tap mot Tottenham i den tredje kampen. Tre poeng på tre kamper var ikke bra nok.

Nå skal forhåpentligvis hjemmekamp mot Leeds, bortekamp mot Southampton og hjemmekamp mot Newcastle gi atskillig flere poeng.

– Håper Sancho kan bli involvert

Det er også grunner som gir manageren håp og tro om det.

– Vi har hatt en lengre preseason nå enn forrige sesong. Sånn sett er vi bedre forberedt.

– Vi tar også med oss fine mål fra denne kampen (mot Everton). Leeds-kampen blir selvsagt helt annerledes, men vi tar med oss selvtillit fra denne kampen.

Se Brunos frisparkscoring.

– De som akkurat har kommet tilbake på treningsfeltet gjorde det ok. Det er ingen av dem som er 100 prosent, etter at de har vært ute i alt fra tre til fem uker. Det er fortsatt spillere som trenger minutter, men de vil føle seg bedre etter denne kampen. Med en god treningsuke så er jeg sikker på at de er klare til lørdag, sier Solskjær til MUTV.

– Treningskampene før sesongen blir ofte slik som denne ble i 2. omgang, men det handlet om å få gitt en del minutter til mange spillere.

– Noen av gutta startet sin preseason allerede 5. juli. Så er det noen som trente med oss først denne uka.

– Jadon (Sancho) kommer mandag, og Raphael så snart legesjekken er i boks. De må imidlertid gjennom et opptreningsregime også. Vi kan ikke bare kaste dem innpå. Forhåpentligvis er Sancho i ok fysisk form slik at han kan bli involvert (mot Leeds), sier Solskjær om sine to stjernesigneringer.

LES OGSÅ: – Forhåpentligvis går det bra med Scott og Anthony

Powered by Labrador CMS