Ryktesaker, uke 39

Speiderspeiding hos Manchester City?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 2. oktober:

11.30: Ifølge Daily Mirror skal Manchester United være interessert i å hente fire England-baserte Manchester City-speidere. Ed Woodward skal ha sett seg lei av at United henger såpass langt bak byrivalen når det gjelder talentutvikling.

Lørdag 1. oktober:

12.00: Ifølge Zlatan-agent Mino Raiola skal svensken ha takket nei til et €100 million-tilbud fra en kinesisk klubb. Han takket imidlertid nei, fordi han ønsket seg til Manchester United for å vinne noe. Les mer om det her.

Torsdag 29. september:

10.00: Real Madrid-stopper Raphael Varane er fortsatt ønsket av Mourinho, skriver Marca etter at franskmannen var god i Champions League-kampen mot Dortmund. Så er det én ting å være interessert, en helt annen ting å klare å sikre seg en spiller fra et lag som er under transfernekt frem til januar 2018. Det betyr at de kan selge, men de kan ikke registrere nye spillere før den tid.

Onsdag 28. september:

13.50: AC Milans 17 år gamle førstemålvakt Gianluigi Donnarumma anses som en av Europas mest lovende burvoktere. Av den grunn blir han også linket til en rekke klubber, deriblant Manchester United, som skal ha fulgt ham nøye over lengre tid.
Nå melder imidlertid italienske Tuttosport – ifølge talkSPORT – at Milan ønsker å få en slutt på all overgangsprat ved å tilby Donnarumma en ny kontrakt. Den unge tenåringssensasjonens agent heter for øvrig Mino Raiola, en mann som også representerer Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan.

13.45: Det har vært særdeles stille på denne fronten i dag, men nå melder Daily Mail at United har invitert en 16 år gammel brasilianer tilbake til Carrington etter tidligere prøvespill.
Matheus Marcosi er navnet, og han hører til daglig hjemme som forsvars-/midtbanespiller i Uniteds brasilianske samarbeidsklubb, Desportivo Brasil.

Tirsdag 27. september:

20.45: Den italienske sportsjournalisten Niccolò Ceccarini skriver på Twitter at Napoli for alvor vurderer et bud på Matteo Darmian i januarvinduet.

11.00: I tirsdagsutgaven av portugisiske Record linkes Manchester United og Real Madrid til Sporting Lisboa-vingen Gelson Martins. 21-åringen skal i den senere tid ha tiltrukket seg speidere fra hele Europa, særlig etter hans imponerende forestilling i Champions League-oppgjøret mot Real Madrid for to uker siden. Martins’ Wikipedia-profil.

08.55: Ryktene fortsetter rundt Real Madrids Isco og Uniteds angivelige interesse for å hente 24-åringen til Old Trafford i januarvinduet.
Det har tidligere blitt hevdet at også AC Milan kan tenke seg å overta spilleren som denne sesongen har befunnet seg på utsiden av Reals førsteellever, men ifølge The Sun kan den uklare situasjonen i Milano-klubben ødelegge dens sjanser. Italienerne står nemlig på randen av et oppkjøp, og vil ikke kunne legge til rette for januarkjøp før et nytt eierskap eventuelt er på plass.

07.40: The Sun hevder at Juan Mata – sammen med tidligere rapporterte Marcus Rashford og Jesse Lingard, er i samtaler om en ny kontrakt.
Den 28 år gamle spanjolen hevdes å  ha fortalt José Mourinho at han er «desperat» etter å bli værende på Old Trafford.
Mata har fortsatt to år igjen av sin nåværende avtale, etter sigende verdt £130.000 i uken.

Mandag 26. september:

14.25: Daily Star Formidler i dag et intervju Antoine Griezmann har gjort med den spanske radiokanalen Onda Cero, hvor han blant annet snakker om vennskapet med Pogba og fremtiden sin. Det er verdt å ta med seg at han og Pogba har blitt veldig gode venner og Griezmann går så langt som å kalle han et «geni med ballen». Når det kommer til fremtiden, så ser den franske angriperen den hos Atletico Madrid, hvor han ønsker å oppnå «viktige» ting også i fremtiden.

09.10: Daily Mirror mener å vite at Wayne Rooney ønsker å se ut kontrakten sin hos Manchester United, til tross for at han ikke er garantert en plass i førsteelleveren lenger. De rundt spilleren sier at pengene i MLS ikke er en prioritet og at spilleren ønsker å bli værende på Old Trafford.

07.30: Den spanske avisen AS fortsetter med at Isco ønsker å forlate Real Madrid så tidlig som i januar, og at Manchester United er hans foretrukne destinasjon. Den spanske midtbanespilleren har slitt med spilletid så langt i sesongen, og United skal gjøre en «seriøs push» for å lande midtbanespilleren i vinter, skal vi tro avisen.

Powered by Labrador CMS