– Ryggskader er vanskelige

Gary Pallister vet godt hvordan Rio Ferdinand har det.

Publisert Sist oppdatert

Rio Ferdinand er for tiden ute med en kneskade, men forrige sesong slet han i lang tid med ryggskader. Tidligere United-spiller Gary Pallister opplevde det samme mot slutten av sin karriere og vet hvordan Rio har det.

– Jeg slet med ryggskader og har opplevd hvor vanskelig de er å håndtere. Problemene mine startet da jeg var 30, og ofte var jeg ute fire uker av gangen, forteller Pallister til Manchester Evening News.

– Rio var ute i tre måneder forrige sesong. Jeg vet ikke hvor stort problemet hans er, men jeg vet hvor vanskelig det er å håndtere. Man må akseptere at man mister noen kamper fordi det er er et vanskelig område å behandle.

Pallister mener det er utrolig viktig for Uniteds del å få Ferdinand skadefri så fort som mulig. Hvis ikke tror den tidligere forsvarskjempen at det kan bli vanskelig å ta tittelen fra Chelsea.

– Jeg håper han blir skadefri, får en full pre-season og kommer tilbake i form fordi en frisk Rio Ferdinand gir en stor «boost» til United.

– Chris Smalling har kommet inn og Jonny Evans er en god vikar, men forhåpentligvis er det fortsatt noen år igjen i kroppen til Ferdinand, fordi han har veldig mye erfaring, sier Pallister.

Powered by Labrador CMS