– Rio bør passe seg

Gary Pallister hevder at Rio Ferdinand skal slite for å ta tilbake plassen i midtforsvaret når han returnerer fra sin skade. Grunnen heter Jonny Evans.

Publisert Sist oppdatert

Gary Pallister dannet på 90-tallet et av tidenes beste stopperpar i United sammen med Steve Bruce. Uniteds faste stopperpar de siste sesongene, Rio Ferdinand og Nemanja Vidic, har fått æren av å ha blitt sammenliknet med de tidligere stopperkjempene, men nå sier Gary Pallister at en unggutt er i ferd med å danke ut den ene halvdelen av nåtidens stopperpar.

For United har spilt utrolige ti kamper på rad uten å slippe inn mål, og Jonathan Evans har vært Nemanja Vidics makker i seks av kampene. Pallister har blitt så imponert av ungguttens innsats, at han nå mener Fergie må vurdere å beholde han i startelleveren.

"Han er en veldig komplett spiller," forteller Pallister til Sky Sports News.

"Han har fortsatt noe å lære. Han er veldig ung – kun 21 år gammel – så han har lærer fortsatt, men han produserer prestasjoner som overgår alderen hans for tida. Han ser så komfortabel ut ved siden av Vidic at Rio kommer til å måtte kjempe hardt for å vinne tilbake plassen sin når han blir frisk. Så fort man har fått drakta, er det vanskelig å vrake spillere som spiller så bra."

Linket bort i sommer

I fjorårssesongen hadde Jonny Evans et solid låneopphold i Sunderland, og i sommer gikk ryktene om at nord-iren skulle gå til Stadium of Light på permanent basis. Sir Alex Ferguson valgte imidlertid å beholde den lovende unggutten, og Pallister mener det viser hvor stor tro United har på Evans.

"Han har vært ute på lån, han har gått i lære i klubber som Sunderland og man kan kanskje bli litt frustrert når man som ung spiller ikke får muligheten på førstelaget," fortsetter den nå 43 år gamle tidligere stopperkjempen. "Jeg tror Sunderland kom med et bud på han i starten av denne sesongen, men manageren mente at han var en viktig brikke for fremtiden til klubben, og at han ville få sine muligheter."

"Rio har vært ute en stund med en ryggskade som jeg tror har plaget han de siste to eller tre sesongene, og Evans har steppet rett inn i laget og har vært fantastisk. Han er en kvalitetsspiller, en annerledes spiller enn Nemanja og sannsynligvis mer lik Rio, men ingenting har skremt han."

Powered by Labrador CMS