Pallister skryter av Evans

– Han har vist mental styrke, sier Gary Pallister.

Publisert Sist oppdatert

Jonny Evans har slitt denne sesongen, men mot Liverpool var han tilbake i fjorårsformen som høstet mye skryt. Den tidligere forsvarskjempen Gary Pallister er veldig glad for at Evans viser bedring.

– Det kan være vanskelig å takle så mye skryt som han fikk etter forrige sesong. Det kan være veldig ødeleggende og man vet aldri hvordan spillerne vil reagere. Jeg har sett mange som har spilt seg inn i førsteelleveren, men som så blir borte når det kommer tøffere tider, sier Pallister til Manchester Evening News.

– Hva du har mellom ørene er helt avgjørende. Du må klare å kjempe deg tilbake, og det viser stor karakter når du gjør det. Det virker som Jonny har klart å komme seg gjennom den tøffe perioden.

Etter den svake formen i høst mistet mange fans og eksperter troen på at nordiren har det som skal til å for å slå gjennom i Manchester United, men Pallister er ikke blant dem.

– Chris Smalling og Jonny er Uniteds fremtid. Chris har spilt bra og Sir Alex Ferguson har skrytt mye av han, men sjefen viste stor tro på Jonny da han fikk spille mot Liverpool og Evans svarte slik Ferguson ville. Han var fantastisk i den kampen.

Powered by Labrador CMS