onanaf

– Dommersjefen beklaget og sa det var en soleklar straffe

Publisert Sist oppdatert

Det ble dramatikk på overtid da United slo Wolves 1-0.

André Onana hadde hatt en glimrende debut, men gikk ut i en duell, kom for sent, traff i stedet Wolves-spilleren knallhardt og de fleste fryktet nok straffe imot da VAR tok en nærmere titt.

Slik gikk det imidlertid ikke.

Situasjonen endte i stedet med gult kort til Wolves-manageren. Dommeren lot altså spillet gå, og VAR mente at det ikke var en klar og åpenbar feilvurdering.

– Jeg er veldig skuffet over at vi ikke fikk med oss noe fra denne kampen, sa han til Viaplay etterpå.

– Da jeg så det live – og da jeg så det igjen på TV – så ser det jo ut som om keeperen deres forsøker å fjerne hodet til spissen vår, sa han til Sky Sports.

gary000

– Så jeg trodde det var straffe. Hvis man prøver å ta ballen, men bommer og går så hardt inn i noen så er det en forseelse. Jeg vet ikke hva annet det kan være, men jeg er ikke veldig overrasket over at vi ikke den.

– Jeg ble imidlertid overrasket da dommeren jogget over for å gi meg gult, siden jeg mente det var gult kort til keeperen og straffe til oss, sa O’Neil.

Det var dommer Simon Hooper som ikke så noe straffbart først, og så mente VAR-dommer Michael Salisbury at det ikke var en klar feil.

Etter kampen sa imidlertid O’Neil, ifølge engelsk presse, at han hadde fått en beklagelse fra Jon Moss, som er sjefen til Premier League-dommerne.

– Jeg snakket akkurat med Jonathan Moss, og han var ærlig nok til å beklage og fastslå at det var en soleklar straffe som skulle vært gitt. Han sa at han ikke kunne tro at verken dommeren eller VAR ga straffe på den, sa O’Neil på pressekonferansen.

– Det gjorde det nesten verre, siden man da forstår at man hadde rett. Da er det verre å dra herfra uten noe. Vi fortjente minst ett poeng, sa han videre.

Dermed kommer man ikke unna at United hadde mer flaks enn de har hatt på veldig, veldig lenge mandag kveld.

– Alle gjør feil

– Jeg var rolig, oppsummerte André Onana overfor Viaplay.

– Jeg stoler på dommerne. De har ikke en lett jobb. Jeg så kun på ballen i situasjonen, så ikke alt rundt og feil vil komme, alle gjør feil, men det er det bare å lære av. Kanskje vil det vise seg at det var flaks, men det viktigste for oss var å vinne. Å holde nullen er også fint, men seier er viktigere enn alt.

– Jeg kan også love at vi skal gi alt i hver eneste kamp, og hvis vi gjør det så vil det bli vanskelig for motstanderne, sa Uniteds nye keeper.

Powered by Labrador CMS