neville170323

– Det er positivt at Ten Hag ser mer av spillerne i disse situasjonene

Publisert Sist oppdatert

Mot slutten av Uniteds tap på London Stadium skrev United-ikon Gary Neville på Twitter om en svak United-forestilling – og hvorfor det kan være noe positivt ved dette også, om ikke på kort sikt.

Neville mener nemlig at slike opptredener gir Erik ten Hag en bedre mulighet til å ta avgjørelser om hvilke spillere han vil ha med seg videre.

– United var så svake i denne kampen. Det er positivt at ETH ser mer av spillerne i disse situasjonene. Det gir ham muligheten til å sortere ut hvilke spillere han ønsker å ha med seg på bussen, skrev Neville, før han gikk over til å kritisere Glazer-familien for den usikre situasjonen United nå er i.

– Det som virkelig er skammelig er Glazer-familien. Venter de på at en skal bli ferdig med den siste kampen på Old Trafford? Det ville vært typisk av dem. Svake, og sniker seg unna det å stå til ansvar til siste slutt. Ansatte både på og utenfor banen er i en usikker posisjon nå som en venter på nye eiere – og det er før vi snakker om rekruttering, og hva slags budsjett det kommer til å bli! Dette skulle vært ordnet! De mangler klasse til siste slutt!

West Ham United v Manchester United - Premier League
IMPONERTE IKKE MOT WEST HAM: Manchester United-spillerne.
Powered by Labrador CMS