Neville til VM?

Sir Alex tror Neville kan komme med til VM.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson holder døren oppe for at Gary Neville kan få en av plassene i Fabio Capellos tropp til sommerens fotball-VM. United-yndlingen har spilt mange kamper den siste tiden og Sir Alex mener at Neville muligens fortjener en plass i VM-troppen.

– Jeg blir ikke overrasket hvis han reiser til Sør-Afrika i sommer. Det er ikke min jobb å plukke den troppen, men jeg vil ikke bli overrasket hvis Capello velger han, sier United-manageren, ifølge Sky Sports.

Trodde Neville var ferdig

Til og med Sir Alex var usikker på om Gary Neville kom til å returnere til spill for United etter lange skadeavbrekk. Men i forrige helgs kamp mot City viste Neville igjen hvor viktig han fortsatt er.

– Gary er utrolig. For de fleste 30-åringer er det umulig å komme tilbake etter halvannet års skadeavbrekk. Men Gary spiller godt og viser hvor erfaren han er. I kampen mot City, og Craig Bellamy spesielt, viste Gary hvor god han kan være. Det er ingen pågående kontraktsprat ennå, men jeg håper og tror at Neville tar en sesong til for oss.

Powered by Labrador CMS