Skjermdump: Sky Sports

– Veien tilbake er lang, men dette var et stort steg

To tidligere United-kapteiner koste seg med det de så da United vant 2-0 i Manchester-derbyet.

Publisert Sist oppdatert

Roy Keane dekket Manchester-derbyet som ekspert i Sky Sports’ studio, og han var godt fornøyd med utfallet – og med lydnivået fra supporterne.

– Jeg tror fansen trengte det der i dag. Det var ikke vakkert, men United viste mye glød og stolthet. Målet på slutten var fantastisk. Jeg har ikke sett atmosfæren slik på lenge. Det var briljant, elektrisk.

– Veien tilbake er lang, men dette var et stort steg. Jeg har gitt City mye ros de siste åra, noe som ikke er enkelt å gjøre, men det føltes for meg som om det betydde mer for United i dag enn for City. City hadde ballen mye, men de var ikke farlige med den.

BETYDDE MER FOR UNITED: Her illustrert gjennom feiringen av 1-0-målet.

– De har fått mye kritikk, og vært under mye press. Jeg har vært kritisk, men United gjorde det godt i dag. Det er en stor opptur for Ole. Men når du får en viktig seier, så må en følge det opp, sier Keane.

Torsdag venter en bortekamp mot LASK, før vi spiller borte mot Tottenham på søndag.

– Stort øyeblikk

Gary Neville var også i studio, og han var helt enig med Keane om atmosfæren.

– Det er ikke ofte de siste åra hvor jeg har sett stadion på den måten, hvor hele stadion er med på det. Jeg har ikke sett det på lenge. Et sjeldent øyeblikk. Men det var en god dag for United, og de trengte det også.

– Det gir dem fortsatt ikke det de ønsker med tanke på en Champions League-plass eller en topp fire-plassering, men noe sånt som dette var et stort øyeblikk for Ole Gunnar Solskjær og de spillerne.

GODT FORNØYD: Gary Neville.

– Plutselig har United en midtbane

Gary Neville er spesielt fornøyd med endringen som har skjedd på Uniteds midtbane.

– Jeg tenkte litt på Uniteds midtbane, og jeg tror universalt at United-fans vil si at det har vært patetisk i 18 måneder. Men du ser på McTominay, du ser på Fred, du ser på Nemanja Matic som ser ut som en annen spiller, og du ser på Bruno – og plutselig har United en midtbane etter at det har vært ikke-eksisterende.

– Er de den beste gruppa av Manchester United-spillere som har vært her i løpet av de siste åtte åra? Nei, ikke hvis du ser på talent. Men de er en langt enklere gruppe å like fordi de ønsker å være her.

PLUTSELIG HAR UNITED EN MIDTBANE: Nemanja Matic og Fred klarte seg begge godt mot Manchester City.
Powered by Labrador CMS