– Hadde Mourinho vært trener, hadde vi slaktet dem

Gary Neville og Roy Keane slakter begge lag etter Manchester-derbyet.

Publisert Sist oppdatert

Det er delte meninger rundt Manchester-derbyet som ble spilt lørdag kveld.

United-trener Ole Gunnar Solskjær mente hans lags prestasjon var «den beste mot City gjennom hans tid som trener i klubben».

Det virker det ikke som de tidligere United-spillerne i Sky Sports’ studio, Gary Neville og Roy Keane, er enige i.

– Det var ingen vilje der, verken på banen, eller fra managerne, til å vinne denne kampen, sier Neville, og refererer til begge lags prestasjoner.

Den tidligere høyrebacken påstår at lagene ville blitt fullstendig slaktet i media dersom de hadde hatt tidligere United-trener José Mourinho på sidelinjen.

– Hvis José Mourinho hadde vært manager for ett av disse to lagene, hadde vi drept dem her og nå. Da hadde vi sagt at det ikke var godt nok, at det de parkerte bussen. Vi hadde sagt at det var kjedelig, og at det er slik Mourinho spiller.

HADDE BLITT SLAKTET: Gary Neville mener José Mourinho hadde fått huden full dersom hans lag leverte slik Manchester-lagene gjorde det lørdag.

– Det her var virkelig dårlig, og vi bør ikke akseptere det. 

Neville mener de ikke finnes noen unnskyldning for det han mener var en inspirasjonsløs kamp.

– Vi kan sitte her og si at lagene er trette etter å ha spilt i midtuken, og at de ikke har noen fans, men det er ikke noe i denne kampen som viser farten og nerven vi forbinder med Premier League. 

– Jeg er ikke overrasket over det fra United, selv om jeg ikke skal la dem slippe ris. Men jeg er virkelig overrasket over City. De så ut som de kjedet seg. 

– Har ikke sett så mange klemmer før

Også Keane er kritisk til det lagene viste.

– Dagens kamp var virkelig dårlig. Ser du på lagene og deres kvalitet, må de vise viljen til å vinne fotballkamper.

Den fyrrige iren har tidligere vært kritisk til spillere som viser vennskap til andre lags spillere etter kamp. Denne kampen er intet unntak.

– Vi fikk to gule kort i et derby, og jeg har ikke sett så mange klemmer og koseprater etter kamp før. Bare kom deg i tunnelen. Jeg skjønner det ikke.

KOS OG KLEM: Roy Keane klør seg i hodet over kameratskapet mellom lagenes spillere etter kamp. Dette bildet viser ikke de «verste» scenene.

Det er likevel ikke alt som er bekmørkt hos de to TV-ekspertene. Keane roser forsvaret til United.

– Jeg må gi skryt til Uniteds defensiv. Jeg synes de gjorde det virkelig bra, sier han og legger til:

– Men mangelen på kvalitet og sluttprodukt hos begge lag, var virkelig ille.

Powered by Labrador CMS