Neville Norwich

– Ville vært i trøbbel mot hvilket som helst annet lag i ligaen

Publisert Sist oppdatert

Gary Neville lot seg ikke overbevise av det Ralf Rangnicks United leverte under tyskerens andre Premier League-kamp i sjefsstolen, i 1-0-seieren over Norwich på Carrow Road.

Den tidligere United-backen mener gamleklubben kan prise seg lykkelig for at det var kanarifuglene fra øst-England som sto på motsatt banehalvdel.

– Med den prestasjonen tror jeg de ville ha vært i trøbbel mot hvilket som helst annet lag i ligaen. De må spille bedre enn dette om de skal unngå å bli slått når de drar til Brentford neste uke.

Ron
BLE HELTEN: Cristiano Ronaldo scoret på det som, ifølge Norwich-trener Dean Smith, var et billig straffespark.

Rangnick har kommet til United med ord på seg for å spille en høyintensiv og gegenpressende spillestil, men det var det ikke mange tegn til under lørdagens oppgjør.

Neville spekulerer i at Rangnick har kjørt sine spillere hardt på treningsfeltet den siste uken, og at det er grunnen til den noe svake prestasjonen.

– Helt siden hans første kamp har vi blitt fortalt at Manchester United nå kommer til å presse høyt og spille med mye energi, men det eksisterte ikke i dag. Jeg er interessert i å vite hvorfor, sier Neville.

– For å være helt ærlig, var det vanskelig å forstå hva som skjedde der ute i dag, både med og uten ball. Spillerne har hatt en uke med kampfri, så jeg forventet en frenetisk start på kampen, med høyt press og raskt spill.

– Det var sløvt fra første minutt og da de hadde ballen, var de så slappe at du ville ikke tro det. De ga bort ballen helt utrolig mange ganger.

LES OGSÅ: Rangnicks uttalelser etter kampen hvor han etterlyste mer intensitet og vilje fra angrepsspillerne

Norwich City v Manchester United - Premier League
INSTRUERTE: Men Ralf Rangnick klarte ikke å inspirere spillerne sine til en kjempeprestasjon mot Norwich.

Samtidig tror Neville at Rangnick og United vil være fornøyd, både med seieren og det rene buret, og med tyskerens start på tiden som trener for Old Trafford-klubben.

Den gamle backen tror også at Rangnick ikke kommer til å la sine spillere levere like svakt når Brentford er motstander i London neste uke.

– Jeg tror de kommer til å være bedre.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS