rashn

– Jeg misliker Liverpool mer

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford møtte Gary Neville til et større Overlap-intervju da han forberedte seg til sesongen under en privat treningsleir i Portugal i sommer.

I den forbindelse svarte United-stjernen også på 30 såkalt kjappe spørsmål om United, livet og mer.

Det handlet om hvem som raskest i United, hva han ville gjort hvis han ikke var fotballspillet, favorittscoring, hvilken tidligere United-spiller han gjerne skulle hatt i laget, hvem som er og har vært Premier Leagues beste de siste sesongene, favoritt-feristed, hva han gjorde med sin første lønnsutbetaling etc – og også hvilket lag han misliker mest, Liverpool eller Manchester City?

– Jeg liker ingen av dem, men jeg misliker Liverpool mest, svarer Rashford.

Det får Neville til å svare.

– Det er interessant, for jeg misliker også Liverpool mest, men hvis du snakker med Scholesy eller Butt så sier de begge City.

– Jeg vet ikke hvorfor, jeg tenkte at det var fordi de vokste opp nærmere Manchester enn meg, men du vokste jo opp i Manchester, sa Neville.

– Og nei, for meg er det Liverpool hele veien, sier Rashford – som også forteller at han foretrekker å spille på venstrekanten.

– Det er lettere å bli involvert i spillet, da, og jeg tror at jeg sliter som spiss noen ganger fordi jeg er så utålmodig og som spiss kan man gå 20 minutter uten å være borti ballen.

Powered by Labrador CMS