Gary Neville og Roy Keane

Gary Neville & Roy Keane hos Sky Sports: – De gikk fullstendig i oppløsning i andre omgang

Publisert Sist oppdatert

Det ble den tyngste dagen under Erik ten Hags ledelse og United ble ydmyket på Anfield.

I studio hos Sky Sports satt de to United-legendene Gary Neville og Roy Keane og kunne knapt tro det de fikk se.

Gary Neville startet med en tirade i kjent stil.

– Erik ten Hag har tidligere håndtert tilbakeslag på en god måte. I dag er det et stort et. De gikk fullstendig i oppløsning i andre omgang. De mistet alt. Mål, disiplin, og struktur, absolutt alt.

– De første 40 minuttene var det jeg vil kalle en klassisk borteprestasjon på Anfield. Et Manchester United som ridde av stormen og så ut som de skulle få det en scoring og gå til pause med ledelse.

– En skammelig kapteinsprestasjon

Etter en liten pustepause tar den tidligere United-backen til igjen og kritiserer blant annet Bruno Fernandes for en pinlig oppvisning.

– Det var mange ting jeg så i den andre omgangen som var en skam, og jeg begynner med Bruno Fernandes fordi jeg har fått nok av at han slår ut med armene til lagkameratene, jeg har fått nok av at han ikke løper tilbake. Han klager på alle sine medspillere. Han er nødt til å levere som kaptein og dette var langt fra en kaptein verdig. Jeg tror Erik ten Hag kommer til å ta seg av han med sterke virkemidler de neste 24-48 timene, som han har gjort noen ganger tidligere denne sesongen. Vi kan bare håpe at normale prestasjoner er tilbake i den neste kampen.

– Så må det også sies at de ikke kom opp på det vanlige nivået og den vanlige lagånden. Er det noe jeg er sikker på er det at Ten Hag kommer til å ta tak i det og takle det, akkurat som han har taklet andre vanskelige problemer.

Liverpool FC v Manchester United - Premier League
FÅR DET GLATTE LAG: Gary Neville har sett seg lei av at Bruno Fernandes til stadighet slår ut med armene i retning sine lagkamerater og ber portugiseren brette opp ermene og jobbe hardt selv.

Også Roy Keane hadde sitt og si om det han akkurat hadde fått bivåne fra Anfield.

Iren pekte på de erfarne spillerne, men også at United ble straffet for feil som de i tidligere kamper har sluppet billig unna med.

– En sjokkerende dag. I det Liverpool scoret målet like etter pause var kampen over. Jeg synes de erfarne spillerne sviktet laget i dag, de viste ikke noe lederskap i det hele tatt. Baklengsmålene de fikk mot seg var helt sjokkerende. Det er en tøff dag for klubben og takk gud for at jeg ikke har vært en del av et United lag som har tapt så mye. 

– Jeg synes ikke de klarte å komme seg opp på det vanlige nivået. De har hatt noen gode resultater, men de har gitt bort sjanser til sine motstandere. Som for eksempel hjemme mot Leicester og mot West Ham. Disse lagene har ikke klart å utnytte det.

– Det gjør Liverpool. De var dødelig effektive. Det fortjener de mye skryt for. De var effektive og nådeløse. De fortsatte og ville bare ha flere og flere mål.

Powered by Labrador CMS