Vil vinne Klubb-VM

Neste uke starter FIFA Klubb-VM. Høyreback Gary Neville er svært lysten på å vinne turneringen. Han er veldig glad for at United har muligheten til å vinne et trofé allerede i desember.

Publisert Sist oppdatert

Gary Neville mener Klubb-VM er en belønning for at de vant Champions League forrige sesong, og at Manchester United vil gå for seier.

"Vi må vise at det vi gjorde forrige sesong viste at vi er fortjente mestere, representere Storbrittania og gjøre oss selv stolte" sier han ifølge SkySports.

"Men vi må vinne turneringen. Det er ingen vits i å dra til Japan hvis vi ikke skal vinne den" fortsetter 33-åringen.

Neville spilte sist gang United var i Klubb-VM, etter Treble-sesongen i 1999, da United skuffet og ikke kom blant de fire beste engang. Gary vet at det vil bli tøft nå også.

"Det er en stor turnering for oss å være med i. Du klarer ikke å innse hvor viktig den er og hva du har gjort for å komme dit. Vi kommer garantert til å innse det denne gangen, sier Neville.

Han er fullt klar over at det er en sjelden mulighet å spille FIFA Klubb-VM. Han mener at det er umulig å vinne Champions League hvert år, uansett hvor mye man vil det. Derfor er det viktig å benytte muligheten når du har den.

"Vi må dra dit og være profesjonelle, og gjøre jobben vår som er å vinne fotballkamper. Det er bra vi har et trofé å spille om, fordi vanligvis får du ikke den muligheten i desember. Det er viktig for oss"

Powered by Labrador CMS