Med fokus på ballen

VIDEOLINK Gary Neville er overbevist om at United fortsatt har forbedringspotensial og dermed kan bli enda bedre enn i fjor. Dermed imøtegår han Chelsea-kaptein John Terrys dystre spådommer for dobbeltvinnernes fremtidsmuligheter.

Publisert Sist oppdatert

Terry har tilbrakt store deler av sommeren med å prøve å overbevise seg selv og alle andre som har giddet å høre på, at Europacup- og Premier League-vinner United er over toppen og på vei nedoverbakke.

"Jeg tror ikke at de har flere strenger å spille på," sier Terry ifølge MEN. "Mange av spillerne deres, som Rio Ferdinand og Cristiano Ronaldo, har vært utrolige de siste par årene, men jeg tror ikke vi vil få se det skje igjen. Det samme gjelder for Wayne Rooney, Carlos Tevez og Ryan Giggs – de har alle sammen vært fantastiske.

"Men de (United) nådde toppen forrige sesong, så jeg tror derfor at vi vil være istand til å ta dem igjen."

Gary Neville på side, mener at rødtrøyene fortsatt har mye å gå på

I motsetning til Terry velger United-kapteinen å fokusere på eget lag og egne muligheter:

"Der vil alltid være ting som kan forbedres. I fjor for eksempel, ble vi slått ut av FA-cupen, for øvrig av Portsmouth, som siden gikk hen og vant hele turneringen – helt fortjent, forresten.

" Ved å spille stabilt på et høyere nivå kan vi også gjøre det mye enklere for oss selv i ligaen. Deri ligger noe av utfordringen.

"Vi kan jo prøve å vinne ligaen med større margin, men likevel tror jeg at det viktigste blir å henge med i toppen idet vi går inn i sesongens to siste måneder. Med tanke på kvaliteten hos de klubbene vi skal kjempe imot, vil det bli vanskelig nok," sier United-kapteinen til Sky Sports.

Powered by Labrador CMS