– Gjør som Neville!

Harry Redknapp imponert over lidenskapelige Neville.

Publisert Sist oppdatert

Spurs-manageren håper hans spillere blir inspirerte av Gary Nevilles elleville jubel da Michael Owen scoret City. United-kapteinen beviste igjen hvor stor hans kjærlighet for Manchester United er.

– Det er derfor United er der de er. De er et lag og alle er sammen om alt. Gary Neville har vunnet alt som er mulig å vinne, men likevel reagerte han som han gjorde da laget hans vant – selv om han ikke engang spilte. Han satt ikke på benken med armene i kors, han hoppet høyere enn Fergie, sier Redknapp ifølge The Guardian.

Redknapp er imponert over lagmoralen i Manchester United.

– Da vi møtte United uken i forveien, satt trenerne mine, Les Ferdinand og Tim Sherwood, på tribunen ved siden av United-spillerne som ikke var reserver. De hoppet opp og ned etter hver avgjørelse og ved scoringene. Det er vinnermentaliteten som er i klubben. (Darron) Gibson og de andre guttene ville spille, men de viste også følelser for laget.

– Det der finnes ikke i mange klubber, og det er noe man ønsker å utvikle. Det er vanskelig å forandre mennesker, men det er det som skaper vinnerlag. Jeg synes det var utrolig å se Nevilles følelser og hans glede over å vinne, sier Redknapp.

Powered by Labrador CMS