Tottenham Hotspur v Crystal Palace - Premier League

Tror storkjøp ville gjort United til tittelkandidater: – Hvorfor ikke gå for Kane nå?

Publisert Sist oppdatert

På mandagens Monday Night Football-sending på Sky Sports ble Manchester United et tema.

Gary Neville ble der spurt om han tror Varane og Sancho vil være nok til å få United inn i tittelkampen.

– Min magefølelse sier nei, de kommer ikke til å ha den samme påvirkningen som Van Dijk og Allison med å løfte United opp til de 90-95 poengene som det kommer til å være behov for for å vinne ligaen. Jeg tror de vil komme til kort. Når det gjelder Chelsea, så har vi sett hva de har gjort med Lukaku. Vi har sett at Van Dijk kommer tilbake for Liverpool, vi vet at Manchester City har fått Grealish, og at de jakter på Kane. Om de får Kane, så tror jeg det er et kjempeproblem for United. 

– Jeg sliter med å forstå hvorfor United ikke tar det ekstra steget i dette overgangsvinduet. Sancho var £70 millioner, men det var fjorårets penger. United har historisk sett alltid gått for de beste engelsk eller britiske spillerne i Premier League.

Neville mener at spillere som Martial, James og Lingard eventuelt kan forsvinne ut for å få inn litt penger, pluss for å redusere lønnsutgiftene.

– Hvorfor går de ikke for Harry Kane denne uka? Jeg tror at om Kane gikk til United, så kunne de kommet seg opp til 90-95 poeng.

kane4534

– De kommer til å måtte erstatte Cavani og Martial neste sommer. Cavani har bare ett år igjen, og Martial kommer ikke til å gjøre det [som i: levere så mange mål/poeng som United trenger]. De kommer til å måtte kjøpe en midtspiss på et eller annet tidspunkt. Hvorfor ikke få inn mannen nå, og gi Ole den impulsen han trenger for å komme seg opp på den poengtotalen? Jeg tror ikke han kan gjøre det med bare Sancho og Varane.

– Jeg tror United kommer til å trenge en midtspiss i løpet av de neste 12 månedene, og fyren er tilgjengelig nå om du betaler 150 millioner pund. Jeg personlig tror at Kane ville vært en som kunne utgjort forskjellen.  

gnevsky190421
TROR KANE KUNNE UTGJORT FORSKJELLEN: Gary Neville. SKJERMBILDE: Sky Sports, 19. april 2021.
Powered by Labrador CMS