kane4534

Kane: – Jeg står ved et veiskille

Publisert Sist oppdatert

Harry Kane ryktes bort fra Tottenham i sommer, og både United og City skal være interesserte. Chelsea er også nevnt som et mulig alternativ.

Så gjenstår det å se hva som er mulig å få til. Ikke minst hvor mye penger Tottenham-eier Daniel Levy krever for å selge spilleren som er delt toppscorer og også har flest målgivende i Premier League denne sesongen.

Nå har Kane tatt en prat om fremtiden med Gary Neville under en golf-tur, og det ble til følgende innslag via Overlap på You Tube.

– Det viktigste for meg? Jeg vil ikke angre på noe når jeg legger opp. Jeg vil være den beste spilleren jeg kan bli. Jeg har heller aldri før sagt at jeg kommer til å bli i Tottenham karrieren ut, men jeg har heller aldri sagt at jeg kommer til å dra.

– Noen sier sikkert at han er desperat etter trofeer, men jeg tenker at jeg har sju-åtte år igjen av karrieren min. Det er like lenge som har jeg allerede har spilt i Premier League, så jeg har ikke noe hastverk. Jeg er ikke desperat etter noe.

kanenevll

– Jeg mener at jeg har så mye igjen å levere. Jeg mener at jeg kan levere enda bedre tall enn det har gjort. Jeg er ikke redd for å si at jeg vil være den beste. Jeg er ikke redd for å si at jeg vil levere som Messi og Ronaldo. Målet mitt er å vinne trofeer hver sesong, og å score 50, 60 eller 70 mål i sesongen.

– Står du vet et veiskille nå som Tottenham må gjenoppbygge?

– Ja, jeg mener det. Det blir en samtale med klubben. Jeg vil spille i de største kampene og oppleve de største øyeblikkene. Denne sesongen har jeg jo den siste tiden sett Champions League på TV, der de engelske lagene har gjort det fantastisk. Det vil jeg være en del av.

– Nå må jeg reflektere litt. Jeg håper på en god ærlig prat med eieren (Daniel Levy). Han vil sikkert fortelle meg hvordan han ser på dette, men til slutt handler dette om hva som er best for meg der jeg nå er i karrieren, sier Kane.

– Og for å være helt ærlig så vet jeg ikke helt hvordan den samtalen (med Levy) kommer til å ende. Kanskje vil han selge? Kanskje tenker han at 100 millioner for Kane, hvorfor ikke? Jeg kommer jo ikke til å være verdt det om to-tre år, sier Kane.

Se videoen med Kane og Neville her:

Powered by Labrador CMS