– Bale betyr gull

Kjent Daily Mail-kommentator med klar tale.

Publisert Sist oppdatert

Det blir sannsynligvis ikke gull på United denne sesongen.

Neste sesong vil det imidlertid være muligheter. Det mener Daily Mails fotballkommentator, Martin Samuel. Spesielt hvis United gjør som han ønsker.

– Bytte med De Gea?

Real Madrid CF v Levante UD - La Liga

– Det samme gjelder om Arsenal skulle få han. Eller Manchester City. Dette er som Robin van Persie-transferen nok en gang – og managerne vet det.

– En teori er også at United har det ultimate forhandlingskortet med David de Gea. Real Madrid trenger en keeper, og hvis De Gea bestemmer seg for å dra hvorfor ikke tilby ham som en del av avtalen for Bale? De Gea har vært fantastisk denne sesongen – kanskje Premier Leagues beste – men han er ikke uerstattelig. Skulle han dra så kan United også gjøre det mye verre enn å se på Chelseas Petr Cech som hans erstatter for 10 millioner pund.

28 mål

Bale har fått litt kritikk for innsatsen sin i Real Madrid denne sesongen, spesielt etter at laget har slitt overraskende mye etter nyttår. Etter 15 mål på 27 kamper i debutsesongen sin i Spania står han imidlertid med 13 mål på 26 kamper nå. Så helt galt har det ikke vært for den 25 år gamle waliseren.

Les hele Samuels kommentar her.

Er du enig med Martin Samuel?

Powered by Labrador CMS