Avfeier United-spekulasjoner

Gareth Bale er klar og tydelig om hvor fremtiden hans ligger.

Publisert Sist oppdatert

Da Gareth Bale valgte å forlate Tottenham til fordel for Real Madrid, skulle en kanskje tro at spekulasjonene om en potensiell United-overgang også stoppet der.

Men slik har det ikke gått. Ryktene har gått om en misfornøyd waliser, som visstnok er lei av å spille annenfiolin i Real Madrid, kunne komme til å returnere til England. Sannheten er imidlertid en helt annen, i hvert fall om man skal tro hovedpersonen selv.

– Jeg kan ikke se for meg selv i Manchester United, sier Bale til radiostasjonen Cadena Ser.

Waliseren forsøker å sette en effektiv stopper for ryktene ved å være klar og tydelig i sine utsagn. Det gjenstår å se om tabloidavisene også kjøper uttalelsene hans.

– Jeg ble spurt i et intervju nylig om jeg var misfornøyd i Real Madrid, og jeg fortalte dem at jeg er veldig fornøyd her. Jeg har flere år igjen av kontrakten, jeg har det fint her, vi vinner trofeer og det er det jeg vil fortsette å gjøre her i Madrid.

Bale ble Real Madrid-spiller sommeren 2013, og fikk i fjor oppleve å vinne klubbens tiende Champions League-trofé. Waliseren har stilnet skeptikerne ved å score 36 mål på 72 kamper, selv om han måtte tåle pipekonsert da han nylig valgte å skyte istedenfor å sentre til Cristiano Ronaldo.

Powered by Labrador CMS