Ryktesaker, uke 37

Speidet på to midtbanespillere i midtuka.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 17. september:

09.37: Mirko Antonucci linkes til av United av TransferMarketWeb. Det er (heldigvis!) snakk om Roma-stortalentet, og ikke veteranen som nylig spilte i Leeds.

Inter, Milan og byrival Lazio skal også være interessert i kantspilleren. 18-åringen er for tida i kontraktsforhandlinger, og kanskje må vi også se dette ryktet i sammenheng med det.

09.27: Lite å snakke om av rykter også i dag. Daily Star melder at United i midtuka speidet på kampen mellom Roma og Atlético Madrid, for å følge med på utviklingen til Radja Nainggolan og Saúl Níguez. Dette settes i sammenheng med at dette er ventet å være Carricks siste sesong i United.

Så ville kanskje ryktet vært noe mer troverdig om det var en mer seriøs avis som meldte om det.

Lørdag 16. september:

12.00: United har speidet på serbisk talent, skriver portugisisk avis.

Den portugisiske avisen O Jogo skriver at United har sendt speidere til Eliteserien for å kikke på Benficas stortalent Andrija Zivkovic. United skal ha vært tilstede på alle Benficas kamper denne sesongen, også før United trakk dem i Champions League.

Sist de så ham var i kampen mot CSKA Moskva, der 21-åringen bidro med en fin assist.

Alle som har spilt Football Manager har kjent til serberen lenge. Allerede da han var i serbisk fotball ble han sett på som et stort talent, og han har rekorden som Partizan Beograds yngste kaptein noensinne, i tillegg til å være den yngste som har spilt for det serbiske landslaget.

Han gikk gratis til Benfica forrige sommer, så hvis det stemmer at United er interessert kan klubben fort ha kastet bort en del penger på å ikke hente ham da. Det antas at den portugisiske klubben vil kreve flerfoldige millioner for vingen.

Selv om portugisiske medier er notoriske på rykter, kjøper vi at United har speidet på Benficas kamper, også før CL-trekningen. Storklubben har imidlertid langt flere talenter enn Andrija Zivkovic…

Onsdag 13. september:

21.05: Det er eksepsjonelt stille dager på ryktefronten, men Bild kobler Mesut Özil til Manchester United – i alle fall påstår svært upålitelige Metro at den tyske avisen skriver at Mourinho kan gå for Özil når kontrakten hans går ut neste sommer.

Vi finner en Bild-artikkel der det står at forhandlingene mellom Özil og Arsenal har gått i stå, men det eneste vi finner om Mourinho der, er en annen sak det blir lenket til som ikke handler om Özil. Vi skal ikke se bort fra at Bild har skrevet en slik sak, men Metro har feiloversatt før, og vil gjøre det igjen.

Mandag 11. september:

07.10: United har bevisst unnlatt å gi 7er-drakta til en spiller, fordi de har Antoine Griezmann i tankene, skriver Daily Star. Avisa skriver at 7eren vil bli brukt neste sesong, og at det fortsatt er «satt av» 100 millioner pund til å sikre seg Griezmann da. Franskmannen fyller 27 år i mars 2018.

07.20: Manchester Evening News skriver også at Griezmann blir et mål neste sommer, og at Gareth Bale også blir det da, selv om han fyller 29 neste sommer. Avisa skriver at United vil vise til hvor populære spillere blir kommersielt da de kommer til United, for å overbevise Bale og Griezmann om at Old Trafford må bli neste destinasjon.

Powered by Labrador CMS