Rykter på en søndag

I kjølvannet av Uniteds overlegne 4-0-seier over WBA diskuterer som vanlig tabloidene på balløya mulige spilleroverganger. United.no gir deg et utvalg av de til tider ikke alt for seriøse ryktene.

Publisert Sist oppdatert

News of the World melder at Ferguson er klar til å selge unna Owen Hargreaves når transfervinduet åpner i januar igjen. Den tidligere Bayern München-spilleren har kostet United £1 millioner per Premier League-start og en navnløs kilde hevder at Ferguson nå har fått nok. Det at Ferguson selv har vært ute i media og sagt at han regner med å bruke Hargreaves denne sesongen er tydeligvis ikke tatt med i betraktningen..

Ny serber på vei?

Sky Sports skriver denne søndagen at både Manchester United og Portsmouth følger den serbise høyrevingen Milos Krasic med argusøyne. 24-åringen spiller for tiden i CSKA Moskva, samme klubb som Uniteds andre serber, Nemanja Vidic, gjorde før han kom til Old Trafford. Uniteds speidere skal ha vært på landskampen mellom Serbia og Østerrike hvor vingen scoret og imonerte stort. Det spekuleres i at CSKA vil kreve £8 millioner for å la Krasic gå.

Gresk unggutt under lupen

Republik of Mancunia melder for andre gang på få måneder at United er interessert i Olympiakos sin 16 år gamle midtstopper Kyriakos Papadopoulos. Han skal ifølge RoM ha en såkalt "free release clause" i kontrakten sin på £4.6 millioner, men ettersom han er såpass ung hevdes det at Olympiakos kan komme til å slippe han for rundt £3 millioner. Papadopoulos er den yngste spilleren som noensinne har spilt i øverste divisjon i Hellas. Hans styrker skal være at han er rask, taklingssterk og samtidig god på hodet.

Nytt forsøk på Bale

Forrige sommer prøvde Ferguson lenge å hente walisiske Gareth Bale. Den gangen valgte den daværende 18-åringen Tottenham, men nå melder News of the World at Ferguson igjen skal ha satt sine øynene på venstrebacken. Bale har slitt mye med skader siden overgangen til Tottenham og med klubbens katastrofale sesongstart spekuleres det i om Sir Alex vil prøve å hente han allerede i januar.

Powered by Labrador CMS