Ryktesaker, uke 35

Bale eller Griezmann neste sommer?

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 3. september:

15.34: Neste sommer kan spørsmålet være: Gareth Bale eller Antoine Griezmann? Dette ifølge Manchester Evening News, som skriver at United prøvde seg på begge i løpet av sommeren vi nettopp har lagt bak oss, men at United ble tvunget til å vente. De to skal være overgangsmålene som kan fylle den ledige draktnummer 7.

På grunn av utkjøpsklausulen (som fra og med januar er på det samme som den var før han signerte ny kontrakt i sommer: €100 millioner) kan Griezmann faktisk bli den billigste av de to.

08.49: Ifølge Daily Star, ikke den mest pålitelige kilden, fikk Riyad Mahrez tillatelse til å forlate Algerie-troppen på deadline day i håp om å få presset frem en United-overgang. Mahrez-leiren skal ha sett på Uniteds Perisic-problemer som en mulighet, siden de visste at Mourinho aller helst ville ha inn en kantspiller, men det var lite eller ingenting på overgangsvinduets siste dag som tydet på at det ble gjort noe forsøk på Mahrez.

08.46: Det er – som dere ser på mangelen på oppdateringer i går – rolige dager på ryktefronten.

En ny kontrakt skal være på vei for Ivan Perisic i Inter, og den kontrakten skal inneholde en utkjøpsklausul på minst £64 millioner, ifølge Tuttosport. Ifølge Manchester Evening News blir dette også omtalt som en anti-United-kjøpsklausul.

Fredag 1. september:

23.55: Andreas Pereira ble leid ut til Valencia sent fredag kveld. Les saken om det her.

08.50: – Det var greit da du ville gå til United…..

Tottenham-spillerne Eric Dier og Kyle Walker slengte meldinger til hverandre i en video filmet av Dele Alli. Først kalte Dier Kyle Walker for en «forræder» for å ha dratt til Manchester City, bare for å få tilbake at «…det var greit da du selv ville til United». Dier var jo sterkt koblet til United i sommer, uten at det ble noe av overgangen. Videoen ble senere slettet, og senere hevdet Walker at det hele bare var kompiser som spøkte litt med hverandre

Torsdag 31. august:

Vi fulgte overgangsvinduets siste dag live her.

Her kan du se alle bekreftede overganger i Premier League torsdag 31. august.

07.05: José Mourinho har sagt flere ganger at han ikke har noen som helst tro på at Gareth Bale kan bli United-spiller i dette overgangsvinduet, men Manchester Evening News har likevel sett nærmere på Bale sin situasjon i Madrid og utelukker ikke helt at det kan skje noe i løpet av dagen. Avisen viser blant annet til at Real Madrid-fansens forhold til Bale er nær frysepunktet.

Onsdag 30. august:

17.59: Andreas Pereira er ikke den eneste som linkes til FC Utrecht: Ifølge Daily Mail er Matty Willock i Nederland for å fullføre en låneovergang til klubben.

Willock kom bare nesten på banen for United i vår, da mange andre debuterte mot Crystal Palace, men nå kan det altså bli seniorfotball i Nederland på 21-åringen.

Artikkelen er skrevet av Simon Jones, som pleier å treffe bra med slikt.

13.15: Er det virkelig noe i ryktet om at Andreas Pereira forlater United til fordel for Eredivisie-klubben FC Utrecht før overgangsvinduet stenger? Nederlandske Algemeen Dagblad mener tydeligvis det, ettersom avisen melder at «Utrecht vil styrke seg med Andreas Pereira» og «begge klubbene er enige om en leieavtale».

08.35: På mandag hevdet spanske Cadena SER at Andreas Pereira var klar for et sesonglangt utlån i Valencia. I dag kan vi lese i The Independent at José Mourinho har gitt spilleren tillatelse til å dra til nederlandske FC Utrecht. Det er bare én hake ved denne meldingen: kilden det vises til er beryktede Daily Express.

07.50: Franske SFR Sport (via The Mirror) kan fortelle at Leicester-ving Riyad Mahrez befinner seg på José Mourinhos radar. Andre ledende personer på Old Trafford skal derimot ikke være like overbevist om at den algirske landslagsspilleren er den rette for Manchester United. Mye tyder dermed på at Leicester får beholde spilleren som i 2015/16 ble kåret til Premier Leagues beste.

Det samme franske nettstedet melder også at PSG-backen Serge Aurier, ivorianeren som i det siste har vært linket til Tottenham, fortsatt ville foretrekke en overgang til United. PSG skal ha godtatt Tottenhams bud på £23 millioner, uten at det – så langt – har ført spilleren til London.

Tirsdag 29. august:

20.20: The Independent skriver tirsdag at Arsenals Alexis Sanchez er «desperat» etter å forlate sin nåværende klubb, mens Manchester City har ønsket chileneren over lengre tid. Nå skal også José Mourinhønske seg Sanchez, som ifølge avisen skal favorisere en overgang til blåtrøyene. Arsenal ønsker ikke å selge, og det har gått rykter om penger pluss Sergio Agüero, eller Raheem Sterling, som pris.  Les mer her.

15.30: Tok vi helt feil med vår kjølige mottakelse av Marcas Gareth Bale-rykte? Ikke vet vi. Men, vi registrerer likevel en tynn sak i The Mirror vedrørende Wales-manager Chris Coleman. Ifølge avisen skal han være mer enn villig til å la Bale få fri fra walisernes landslagstropp for heller å ferdigstille en avtale med Manchester United. Vi er uansett fortsatt ytterst skeptiske.

15.20: Med kun to dager igjen av sommerens overgangsvindu, er det ingen tegn til at flere spillere enn de tre som allerede har ankommet, vil bli geleidet inn gjennom portene på Old Trafford med det første.
Riktignok hevder Marca at Real Madrid kan komme til å kvitte seg med Gareth Bale denne uken, men det er et rykte vi – klok av skade(?) – inntar sammen med lunkent vann, tørt brød og en solid dose natriumklorid.

Ellers skriver vanligvis pålitelige Independent i dag at United ikke kommer til å forsøke seg mer på Ivan Perisic, i hvert fall ikke i dette vinduet. Rapportene går ut på at kroaten isteden kommer til å signere en ny kontrakt med Inter.

Mandag 28. august:

22.05: Marcus Rashford kan bli et overgangsmål for Barcelona, hevdes det. Heldigvis er det Don Balon, som har minimal troverdighet, som melder om dette.

21.58: En liten oppdatering på Ivan Perisic:

19.28: At oddsen synker på Gareth Bale til United er ikke nødvendigvis en stor sak, men en oppdatering fra situasjonen der er i alle fall at waliseren søndag kveld ble buet på av en del av Real Madrids supportere.

Waliseren sliter samtidig som Marco Asensio imponerer, og det vil bli vanskelig for Bale å få plass i førsteelleveren når Cristiano Ronaldos suspensjon er ferdigsonet, og 28-åringen kritiseres i pressen også.

Så hva nå for Bale? Det virker foreløpig ikke å være noen seriøse rykter om en United-avgang, og som kjent ønsker altså Bale i utgangspunktet å bli. Det er nok liten grunn til å forvente en Bale-overgang for United før overgangsvinduet stenger.

14.15: Den spanske radiostasjonen Cadena SER, hevder at Andreas Pereira er klar for et sesonglangt utlån i Valencia. Hvorvidt det er noe i denne melding er, inntil videre, uklart. Det eneste som synes å være på det rene, er at Valencia-eier Peter Lim, har prøvd å overtale klubb og spiller til å gå med på en avtale.

07.50: Bayern Münchens Renato Sanchez skal i helgen ha bedt om å bli utelatt fra troppen til møtet med Werder Bremen. Dette angivelig for å unngå en eventuell skade i tilfelle det skulle dukke opp et interessant bud innen overgangsvinduet stenger på torsdag.
MEN, som skriver dette, viser samtidig til Daily Mail som mener at den unge portugiseren kun vil bli tillatt å forlate Bayern på lån. Dersom dette medfører riktighet er MEN av den oppfatning at det vil begrense Uniteds interesse.

Powered by Labrador CMS