Ryktesaker, uke 44

Punger United ut for denne mannen i sommer, eller blir det nummer 2. og 3. på ønskelista?

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 1. november:

11:45: Ifølge The Independent er United klare for å legge inn et stort bud på Real Madrids Gareth Bale. Summen ryktes å ligge på ca. £90m. Om du fryktet at David De Gea skal gå motsatt vei kan du puste lettet ut, for United skal trolig ikke ha noen som helst intensjoner om å la spanjolen gå motsatt vei. Om United skulle mislykkes i å hente Bale, skal Bayerns Thomas Müller og Robert Lewandowski være de to neste på lista.

Fredag 30. oktober:

08.45: Sammen med Arsenal skal Manchester United ha kastet seg inn i kampen om Barcelonas Sergi Samper. 20-åringen anses som et av de største talentene som i de senere årene har blitt uteksaminert ved Barça-akademiet, men sliter med å få innpass i Luis Enriqus startellever.
Samper, som i utgangspunktet er en defensivt anlagt midtbanespiller, har ifølge Daily Star (jada, vi vet det…) en utkjøpsklausul i kontrakten pålydende £8.5 millioner.
Og – når vi først befinner oss på Camp Nou, hevder samme kilde at United også kikker nærmere på den 19 år gamle kameruneren Wilfrid Kaptoum, midtbanespiller på Barcelonas andrelag.

08.30: Etter to kamper på rad uten scoring, skal Louis van Gaal ha bestemt seg for å intensivere jakten på Harry Kane. United, som i sommer ble linket til et bud på £40 millioner for den 22 år gamle Tottenham-spissen, skal ifølge The Sun (krever innlogging) nå være innstilt på å knuse den britiske overgangsrekorden i et forsøk på å overtale Spurs-sjef Daniel Levy til å gå med på en handel.
Det skal først og fremst være onsdagens mislykkede forsøk på å bryte ned Middlesbrough-forsvaret som har fått Louis van Gaal til igjen å vende blikket mot Nord-London.

07.45: Tyske Bild melder at Manchester United er lystne på Bayer Leverkusens playmaker Hakan Calhnoglu. Avisen siterer Leverkusen-toppen Michael Schader som hevder at United stadig vekk har speidere tilstede for å se nærmere på den 21 år gamle tyrkiske landslagsspilleren.
– Vi ønsker å beholde Hakan, men hos oss er det en smertegrense, sier han. Schader sier ikke hvor denne smertegrensen går, men ifølge Bild vil €40 millioner (i underkant av, eller rundt £30 mill.) i det minste kunne få klubben til å gå inn i samtaler om en overgang.

Onsdag 28. oktober:

09.15: PSGs Marco Verratti er verdt €100 millioner (£72 mill.). Det hevder i alle fall agenten hans, Donato Di Campli, overfor France Football (via Soccerlens).
Den 165 centimeter høye italienske midtbanespilleren skal være gjenstand for interesse fra Manchester United, og dermed blir prisen deretter.
I intervjuet med det franske magasinet begrunner Di Campli sitt estimat på følgende måte:
– Hvis Kevin De Bruyne signerer for Manchester City for €80 millioner, da virker ikke €100 millioner urimelig for Marco. Jeg hører her og der (Paul) Pogba nevnt for €100 millioner, men for meg er Verratti verdt like mye.

Tirsdag 27. oktober:

08.30: Barcelona-president Josep Maria Bartomeu har latterliggjort ryktene som kobler Lionel Messi til en mulig overgang til Premier League. – De som sier at han kan forlate Barcelona burde være flaue over seg selv, sier han.

08.15: Agenten til Victor Valdes har uttalt at den spanske keeperveteranen ønsker å bli i Premier League, hvis United lar ham gå i januar. Dette ifølge Evening Standard.

Powered by Labrador CMS