– En prøvelse for trommehinnene

Britisk presse om begivenhetene som utspilte seg i Istanbul.

Publisert Sist oppdatert

Jack Pitt-Brooke, The Independent:

– Kampen betydde naturligvis langt mer for Galatasaray enn for Manchester United, og de åpnet da også i et kolossalt tempo.

– Men United spilte både fornuftig og intelligent, med Welbeck som den mest imponerende aktøren. Han utnyttet rommene, holdt på ballen og utfordret forsvarsspillerne med stor grad av suksess.

– Resultatet spilte ingen rolle for United som allerede har vunnet Gruppe H.

Manchester Evening News:

I sin spillerbørs deler avisen ut 7’ere til Anders Lindegaard, Phil Jones, Anderson, Tom Cleverley, Nick Powell og Danny Welbeck, mens de øvrige – Rafael, Michael Carrick, Alexander Büttner, Darren Fletcher og Chicharito får hver sin 6’er.Innbytterne Ashley Young og Federico Macheda får begge 5 for innsatsen, mens Joshua King ikke blir tilgodesett med noe ettersom han fikk for lite spilletid til å kunne bli bedømt.

Neil Custis, The Sun:

Han innleder saken sin med å påpeke at United, for andre gang på fire dager, ikke maktet å komme tilbake etter først å ha blitt liggende under.

– Det ble intet drama og ingen seier, skriver han, og mener av en eller annen grunn at det må være alarmende for Sir Alex Ferguson.

– De satte ikke Galatasaray-keeperen på prøve en eneste gang, fortsetter han, og legger til at dette var første gang på 21 europacupkamper at rødtrøyene ikke har funnet nettmaskene.

På avisens spillerbørs får Anders Lindegaard og Darren Fletcher 8 poeng, og Chicharito 5. Alle øvrige får 6’ere og 7’ere.

Mark Ogden, The Telegraph

– Ettersom United allerede var sikret topplassering i Gruppe H etter seire i sine fire første kamper, var det utelukkende trommehinnene som ble påført skade på høylydte Türk Telecom Arena. Men bortsett fra det, var dette nederlaget så smertefritt som det kunne bli.

– Med kun seiersbonus og koeffisientpoeng på spill, manglet United den motivasjonen som preget Fatih Terims lag. Galatasaray-treneren beskrev på forhånd oppgjøret som «en av de viktigste kampene i klubbens historie».– Sånn sett levde atmosfæren opp til de voldsomme fiendtlighetene som var spådd før kampen. Det var et lurveleven fra det øyeblikk spillerne viste seg til oppvarmingen 45 minutter før avspark, og volumet bare økte på så snart kampen var igang.

Powered by Labrador CMS