Obertan scoret to

Franskmannen ble den store helten i 2-1-seieren over Newcastle.

Obertan scoret to mål da Uniteds reserver vant 2-1 borte mot et sterkt Newcastle-lag, som stilte blant annet med Tim Krul, James Perch, Steven Taylor og Shefki Kuqi fra start. Like før pause ble Ravel Morrison utvist for å ha sparket Perch. Perch ble også utvist da han tok igjen like etterpå. Utvisningen gjør at Morrison går glipp av begge semifinaleoppgjørene mot Chelsea i FA Youth Cup.

Første omgang var svært sjansefattig, men Ravel Morrisons skudd i tverrliggeren fra 30 meter hadde fortjent en bedre skjebne. Morrison markerte seg også like før pause, men da med negativt fortegn. Unggutten sparket James Perch, og konflikten utartet seg enda mer. Det hele endte med at begge ble utvist.

I andre omgang kom det sportslige igjen i fokus, og etter 68 minutter gikk United endelig opp i ledelsen. Davide Pettuccis langpasning fant Obertan som stormet mot Krul i Newcastle-målet, og satte ballen sikkert i nettet.

Fem minutter før slutt virket det som United punkterte kampen da innbytter Petrucci og Obertan kombinerte igjen, og satte inn Uniteds andre mål. Men Newcastle og Michael Richardson svarte umiddelbart med en scoring fra kort hold, og plutselig var det kamp igjen. I sluttminuttene klarte de røde heldigvis å holde ut, og tok med seg alle tre poengene hjem til Manchester.

Seieren gjør at United-reservene nå ligger tre poeng bak ligaleder City, men de lyseblå har spilt en kamp mer.

United: Sam Johnstone – Reece Brown, Joe Dudgeon, Oliver Gill, Scott Wootton – Marnick Vermijl (Petrucci 53), Oliver Norwood, Ryan Tunnicliffe – Ravel Morrison, Joshua King (Blackett 64) Gabriel Obertan.

Ubenyttede reserver: Michael Keane, Sean McGinty

Kilde: ManUtd.com