Imponert over Obertan

Fergie roser den franske matchvinnerens forestilling.

Publisert Sist oppdatert

Assistert av en glitrende Danny Welbeck, fikset Gabriel Obertan United-seier med 14 minutter igjen på klokka i nattens oppgjør mot Philadelphia Union.

Etter franskmannens første scoring for A-laget, vanket det skryt fra manager Sir Alex Ferguson.

– Å score mål hjelper alltid på spillernes selvtillit, og det finnes ingen tvil om at Obertan har disse evnene. Det beste ved målet var selve løpet hans og timingen – det var et godt angrep, skryter Fergie overfor ManUtd.com.

Skotten var også godt fornøyd med tilrettelegger Danny Welbeck. Den Sunderland-aktuelle angriperen lot aldri Philadelphia-forsvaret få fred.

Fikk det som han ville

Før kampen uttalte Sir Alex at han forventet vanskelig kamp mot ubeseirede Philadelphia Union. Etterpå var ikke Ferguson i tvil om at laget hans hadde fått godt utbytte av oppgjøret mot amerikanerne.

– Nei, de gjorde det vanskelig for oss ved å spille aggresivt, og var konstant tidlig oppe i press på ballfører når vi hadde ballen. De hadde også sine muligheter, og ærlig taltt var de bedre enn det jeg hadde forventet på forhånd. Men dette var en type kamp vi bare har godt av, sier skotten, som imidlertid så svært misfornøyd ut over lagets prestasjoner til pause. – Men i 2. omgang satte vi opp tempoet og bedret oss litt. Det var en fin kamp, og jeg syns guttene alt i alt gjorde det veldig godt, avslutter han.
Powered by Labrador CMS