Mot ny jobb for Meulensteen

Martin Jol er på utkikk etter en ny assistent manager i Fulham, og skal ha sett seg ut Rene Meulensteen som en god kandidat.

Publisert Sist oppdatert

Meulensteen var en av de som ikke fikk bli med videre i United da Sir Alex Ferguson trakk seg etter forrige sesong. Nederlenderen valgte å prøve lykken i Russland, men oppholdet i Anzhi Makhachkala varte kun i 16 dager, før han måtte pakke koffertene igjen.

Etter å ha jaktet på jobben som trener for Englands U21-landslag uten hell, har det nå dukket opp flere andre muligheter for 49-åringen. Agenten hans, Fons van den Brande, sier i følge Sport360 at mulighetene er mange, men at Rene vil tenke seg nøye om, for å ikke velge feil igjen.

– Klubber i Midt-Østen er interesserte, men det er også noen i Tyskland, og en stor en i London. London-laget ønsker å ha han som managerens høyre hånd. Han er nødt til å ta riktig valg nå, etter den dårlige erfaringen i Russland, sa Van den Brande.

Selv om nederlenderen har opplevd mye suksess i England, er det ingen selvfølge at han velger et gjensyn med Premier League over et opphold i De forente arabiske emirater. Meulensteen tilbragte åtte år i Qatar før han kom til United i 2001, og nå skal mesterlaget, Al Ain være svært interesserte i å hente han.

Powered by Labrador CMS