Blir Meulensteen-assistent

René Meulensteen har funnet sin høyre hånd.

Publisert Sist oppdatert

I sommer måtte René Meulensteen ta sin hatt og gå da David Moyes ønsket å få inn sine egne folk i støtteapparatet. Etter et mislykket opphold i Anzhi, ble han i november ansatt som førstelagstrener i Fulham, før han under tre uker senere tok over jobben som manager da Martin Jol fikk sparken.

Mandag ble det klart at den tidligere Manchester United-spilleren Ray Wilkins blir hans assistent på Craven Cottage.

– Jeg er glad for at styreformannen og resten av styret – nok en gang – har støttet mitt ønske om mer erfaring og assistanse i trenerapparatet. Det er veldig viktig for langtidsplanene våre å opprettholde status som Premier League-klubb også neste sesong, og jeg vet at Rays erfaring og kunnskap vil bli en viktig komponent i vår suksess, uttalte Meulensteen i en offisiell pressemelding.

Wilkins fikk totalt 194 kamper for Manchester United, og fra sin midtbaneposisjon scoret han ti mål. Wilkins var senere innom en rekke klubber, før han i 1994 begynte trenerkarrièren i QPR. De siste årene har han blant annet hvert både assistent og midlertidig manager i Chelsea.

I tillegg til Meulensteen og Wilkins har både Dimitar Berbatov og Kieran Richardson en fortid i Manchester United, så det er nok av gamle helter å se på Themsens elvebredd fremover.

Powered by Labrador CMS