SSC Napoli v FC Barcelona: Knockout Round Play-Offs Leg Two - UEFA Europa League

– United håper at overgangen er i boks i løpet av de neste dagene

Publisert Sist oppdatert

Den Barcelona-baserte avisa Sport skrev lørdag ettermiddag at en Frenkie de Jong-avtale nærmer seg mellom United og Barcelona.

Enigheten mellom klubbene skal ikke være langt unna etter et gjennombrudd i forhandlingene de siste timene.

Totalsummen vil være på rundt 80 millioner euro (68,9 mill. pund i dagens kurs), hevder avisa.

United tror nå at avtalen skal være i boks før 30. juni, og det beskrives som at overgangsprosessen er inne i sluttspurten.

Ifølge Sport snakker United med De Jongs representanter for å formalisere en femårskontrakt.

Før 30. juni?

TalkSPORT skriver også at enigheten mellom klubbene er nær, og de skriver videre at Uniteds mål er å fullføre Frenkie de Jong-signeringen innen 30. juni (kommende torsdag).

Hvis det går, så er altså Frenkie de Jong Manchester United-spiller i løpet av de neste dagene.

Rob Dawson fra ESPN skriver at begge parter tror at enigheten er nær, og United håper at De Jong er en del av troppen som reiser til Thailand og Australia den 8. juli.

Fabrizio Romano melder søndag kveld at det fortsatt er direkte kontakt mellom klubbene, og at det muntlige forslaget som nå diskuteres mellom klubbene involverer en garantert sum på 65 millioner euro (56 mill. pund i dagens kurs). Det er lavere tall enn det som er nevnt tidligere i denne artikkelen, men det vil nok her være en del opsjoner involvert også, slik at den mulige totalsummen fort kan være noe lignende som det Sport omtalte.

Powered by Labrador CMS