dejongfrm

85 millioner euro? – United mener de sitter med de beste kortene

Publisert Sist oppdatert

Torsdagens medlemsmøte i Barcelona endte kanskje ikke med nøyaktig de svarene United-supporterne ønsket seg.

LES OGSÅ: De Jong? Stort Barca-møte endte feil for United?

Samtidig tyder rapportene fra Spania fredag og lørdag på at United-aktuelle Frenkie de Jong fortsatt er til salgs, og sannsynligvis også blir Unitd-spiller.

Tømt garderobeskapet?

Diario-journalist Javi Miguel skrev fredag at det virker stadig sikrere at spilleren er ferdig i Barcelona.

Spilleren skal ha tømt garderobeskapet sitt, og ifølge Miguel vil Barcelona de neste dagene gå i direkte dialog med interesserte klubber.

De ønsker fortsatt en garanti på minimum 80 millioner euro for De Jong, og ifølge Fabrizio Romano er det snakk om minimum 85 millioner, noe som kanskje ikke er unaturlig all den tid spanjolene selv ga 75 millioner euro for ham for noen år siden og nederlenderen fortsatt bare er 25 år gammel.

Det har vært rapporter tidligere om at United har budt 60 + 10 millioner euro for spilleren.

The Guardians United-journalist, Jamie Jackson, skriver at United føler seg trygge på at Barcelona vil senke sitt krav på 85 millioner euro for Frenkie de Jong, og skal være klar til å by 70 millioner pluss ulike mulige bonuser.

De frykter ikke konkurranse om spilleren.

Flere tror United sitter med de beste kortene

The Athletics Laurie Whitwell skriver lørdag at United – og andre sentrale ledere i fotballverdenen – tror at de sitter på best kort. At Barcelona må selge for å få gjennomført de endringene de ønsker på laget sitt, og at de derfor vil senke sitt krav.

The Telegraphs James Ducker mener at United egentlig verdsetter De Jong til 65 millioner, slik at klubbene er cirka 20 millioner euro fra hverandre.

Cope-journalist Helena Condis Edo skriver mye det samme som Miguel, at Barcelona fortsatt jobber videre med en tanke om at De Jong skal selges.

For selv om Barcelona-ledelsen torsdag fikk samtykke fra medlemmene om å selge både deler av TV-rettighetene og effektene sine så trenger Barcelona altså å selge hvis de skal få gjort alle endringer de ønsker å gjøre med stallen sin i sommer.

Whitwell i The Athletic skriver at sentralt plasserte kilder mener at De Jong til slutt blir United-spiller.

Samtidig skriver Whitwell at det begynner å komme indikasjoner på at Ten Hag selv er frustrert. Ja, han vet at jo mindre United betaler her, desto mer kan han få gjort, men samtidig vil det være verdi i å få De Jong klar tidlig.

Respektfull De Jong

Romano mener at De Jong selv ønsker å vise respekt for Barcelona frem til de eventuelt blir enige med United, men at han er fullstendig klar over situasjonen. United har ifølge Romano også andre alternativer, men ønsker veldig å lande denne store signeringen.

FC Barcelona v Arsenal - Pre-Season Friendly

United skal ifølge flere rapporter være klare på at de ikke vil overbetale for De Jong, samtidig ønsker Barcelona åpenbart mest mulig penger.

Da blir det uansett interessant å se hvordan dette spiller seg ut. Kanskje blir det en variant av: «Hvem blunker først», altså, hvem gir seg først.

The Athletics David Ornstein skrev nylig at det er en forventning fra alle om at midtbanespilleren ender i United, og at United internt har vært veldig avslappet rundt utviklingen.

Så får vi se hvor avslappet de er for hver dag som eventuelt går videre uten gjennombrudd.

Du kan følge utviklingen videre i ryktespalten vår, som oppdateres kontinuerlig.

Powered by Labrador CMS