Veseli ferdig i United

United har frigitt til sammen åtte spillere hittil denne sommeren.

Publisert Sist oppdatert

I slutten av mai ble det klart at Reece Brown (21), Michele Fornasier (19), John Cofie (20) og Luke Giverin (20) ikke vil bli tilbudt nye kontrakter av United og dermed må finne seg nye klubber i løpet av sommeren.

Nå er tre nye spillere lagt til på PFAs liste over spillere som står uten kontrakt etter sesongen. Frederic Veseli (20), Matthew Wilkinson (18) og Luke McCullough (19) er spillerne som nå er kontraktløse.

Frederic Veseli ble noe overraskende hentet fra Manchester City i januar 2012, men har altså ikke klart å overbevise Warren Joyce om at han er verdt en fremtid i United. Det til tross for at han har spilt regelmessig for reservelaget som midtstopper og midtbanespiller.

Luke McCullough har hatt en trøblete førstesesong etter å ha blitt for gammel for juniorfotball. Fjorårets Youth Cup-kaptein har knapt spilt for reservelaget, og ble i januar lånt ut til League Two. Heller ikke i Cheltenham var han noen stor suksess, og det i utgangspunktet korte låneoppholdet ble avbrutt tre uker før planen.

Matthew Wilkinson har vært en del av U18-laget, men måtte slite med lite spilletid.

Powered by Labrador CMS