– Vil skape historie i United

Publisert Sist oppdatert

Den første sesongen i United-trøya ble ikke lett for brasilianske Fred. Midtbanekrigeren fikk ikke spille flere enn 13 ligakamper fra start, og måtte finne seg i å bli kalt både et feilkjøp og en flopp.

Siden den gang har alle piler pekt oppover for Uniteds nummer 17, som har blitt en viktig del av stallen til Ole Gunnar Solskjær.

– Vil legge igjen en arv i United

Søndag spilte Fred også sin 100. kamp for klubben, noe han selv er svært fornøyd med.

– Jeg er virkelig glad, sier brasilianeren til Inside United, her gjengitt av manutd.com.

– Det representerer en stor milepæl for meg. Det er hva alle sikter mot.

RUNDT TALL: Fred spilte sin 100. kamp for United på The Hawthorns.

Fred forteller at han ikke hadde fått med seg milepælen, men at han nå håper at antallet United-kamper blir veldig mye høyere.

– Jeg har lyst til å legge igjen en arv her. Dette er et sted der alle fotballspillere har lyst til å være, så jeg kommer til å gjøre mitt beste for å spille flere kamper og skape historie her.

Går for seier i Europa League

Freds første mulighet til å få sin 101. kamp for de rødkledde, kommer allerede torsdag.

Da reiser Solskjærs mannskap til italienske Torino for å spille bortekamp mot spanske Real Sociedad. Kampen spilles i Italia på grunn av innreiserestriksjoner i Spania, som følge av coronaviruset.

FLEST: Anderson er den brasilianske spilleren med fleste kamper for United, så vidt foran Rafael da Silva. Fred er nummer tre på lista.

Fred forventer seg en spennende kamp mot god motstand.

– Jeg tror det kommer til å bli en flott kamp mot Real Sociedad. De har hatt en god sesong i Spania, sier 27-åringen og fortsetter:

– Vi vet at vi kan forvente oss en tøff kamp, men vi går for seieren.

Midtbanekrigeren har fortsatt ikke vunnet et trofé med Old Trafford-klubben siden sin ankomst, og europaligaen er én av tre gjenværende muligheter til å gjøre nettopp det denne sesongen.

Nå satser Fred og lagkameratene på å gå helt til topps i Europa.

– Vi har lyst til å vinne Europa League. Vi vet hvor viktig det er for oss, så vi kommer til å gjøre vårt beste for å vinne kampen og for å en best mulig sesong i Europa League, slik at vi kan vinne trofeet.

Powered by Labrador CMS