Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League

– Forventer en tøff kamp

Publisert Sist oppdatert

Fred er en av spillerne som har fått litt mindre spilletid enn han har vært vant med etter Erik ten Hags inntog i Manchester United.

Landsmannen Casemiro er blitt hentet inn som en direkte konkurrent på midtbanen og begynner virkelig å ta for seg også på Uniteds midtbane.

Likevel er det en positiv Fred som har snakket med klubbens mediekanal i forkant av kampen mot Aston Villa, en kamp redaksjonen tror den brasilianske midtbanespilleren starter sammen med blant andre Casemiro.

LES OGSÅ: Våre vurderinger om laget mot Aston Villa

Fred ser frem mot kampen mot Aston Villa. En kamp han tror kan bli tøff. Villa ledes for første gang av lagets nye sjef Unai Emery som var manager da Villarreal slo United i Europa League-finalen i 2021.

– Det blir en tøff kamp. Vi vet at Aston Villa er et godt lag og de har gode spillere. Det er ikke lett å spille mot dem og vi må selvfølgelig være forsiktige, men samtidig klare å spille vårt spill. ​​De har nå fått litt tid til å trene [med Emery] før søndag og vi kan da forvente et godt lag.

– Vi vet mye om denne treneren; vi tapte for ham i Europa League. Han er en god trener, og vi vet at de har et godt lag. Vi forventer en tøff kamp, ​​og vi må vinne denne kampen.

 

Powered by Labrador CMS