Se Pogba feire seieren – og VM-triumfen

Frankrike vant 2-1 mot Nederland søndag kveld – og benyttet anledningen til å feire VM-trofeet sammen med fansen.

Publisert Sist oppdatert

Bildet over er fra VM-finalen, der Paul Pogba scoret det viktige 3-1-målet for Frankrike.

I denne kampen var det andre spillere som scoret målene.

Kylian Mbappé satte inn 1-0 for Frankrike, Ryan Babel utlignet for Nederland, før Olivier Giroud scoret kampens seiersmål da han kom seg foran Virgil van Dijk på et innlegg, og på elegant vis fikk satt inn sitt 32. landslagsmål.

Paul Pogba kom kanskje litt i skyggen av Kylian Mbappé, som spesielt i førsteomgangen skapte en del farlige situasjoner med sitt høye tempo, men det er ingen skam i det.

Pogba spilte likevel en solid kamp, og vi får satse på at han kan ta med seg noe av dette inn i neste kamp han spiller for United – og at han kanskje har enda litt mer å by på, siden han her var mer solid enn briljant.

Han var ikke involvert i noen av målene, verken i riktig eller feil mål.

Frankrike har med dette fått en god start på Nations League, der de nå står med fire poeng etter to kamper – der en av dem var borte mot Tyskland.

Etter kampen handlet det imidlertid om å feire VM-trofeet sammen med hjemmefansen, og United-spilleren var selvsagt sentral også her – med noen dansemoves som skal være noe som heter «Mille Rock» fra dataspillet Fortnite.

Se Pogbas dansing her

Det ble også tid til litt islandsk feiring.

PS. Det var ingen United-spillere i Nederland-troppen. Timothy Fosu-Mensah var i preliminærtroppen, men ikke i den endelige. Ex-reds Daley Blind og Memphis Depay spilte oppgjøret.

 

Powered by Labrador CMS