Overrasket over Lampard-nyheten

Ole Gunnar Solskjær trodde ikke Frank Lampard skulle få sparken i Chelsea.

Publisert Sist oppdatert

Lampard innledet sin periode som Chelsea-manager med et 0-4-tap på Old Trafford, men lyktes til slutt med å ta den viktige fjerdeplassen i 2019/20-sesongen.

I vinter har det vært vanskeligere, til tross for storkjøp i sommer, og etter 0-2 mot Leicester i Premier League ble Lampard avskjediget.

– Det jeg er helt sikker på er at Frank ikke vil at noen skal synes synd på ham. Han har en sterk personlighet, og jeg er sikker på at han vil slå tilbake og få en fin karriere som manager, sa Solskjær på sin pressekonferanse før onsdagens kamp mot Sheffield United.

– De har vært igjennom en vanskelig periode, men det er ikke lenge siden de toppet tabellen. Dette var den første svake perioden de hadde under Frank, så jeg er litt overrasket.

– Men det er ikke min jobb å kommentere det som skjer i Chelsea.

Ifølge rapportene er det Thomas Tuchel som tar over for Lampard på Stamford Bridge. Der kan Solskjær møte den tidligere PSG-treneren igjen i slutten av februar.

Solskjær uttrykte samtidig sin takknemlighet for støtten fra klubbledelsen, men kunne fortelle at partene ikke har vært i dialog om ny kontrakt. Den nåværende avtalen går ut sommeren 2022.

– Vi visste at vi kom til å få noen vanskelige perioder. Jeg har fått god backing av klubben hele veien, og det er jeg veldig takknemlig for, sa Solskjær.

Chelsea spiller hjemme mot Wolverhampton noen timer før United møter Sheffield United på onsdag.

Powered by Labrador CMS