Ny samarbeidsklubb på trappene?

Både Manchester United og Ajax er interesserte i et samarbeid der United kan sende unge spillere på lån til den nederlandske toppklubben.

Publisert Sist oppdatert

I forrige uke fortalte førstetrener Rene Meulensteen at United gjerne vil ha muligheten til å kunne sende unge talenter til Ajax i stedet for Championship, og at han ikke er fremmed til tanken om et avtale mellom lagene.

Ajax har et liknende samarbeid med FC Barcelona noe manager Fank De Boer mener har vært en stor suksess. Han ser gjerne at de får til det samme med United.

– Hvis en talentfull spiller i Manchester United heller vil få erfaring i Ajax enn i Championship, så kan det være en veldig interessant mulighet, sier De Boer til Voetbal International.

Samarbeidet med Barcelona startet gjennom kontaktene De Boer har i den katalanske klubben, og i Uniteds tilfelle vil Edwin van der Sar spille en viktig rolle for å gjøre prosessen enklere.

Ajax har lenge vært kjent for å ha et godt ungdomsakademi og har fostret frem blant andre Dennis Bergkamp, Edgar Davids, Wesley Sneijder og Rafael van der Vaart.

Powered by Labrador CMS