Drømmer om hevn

Francesco Totti gleder seg til å møte United, omtaler Cristiano Ronaldo som en god kandidat til "Gullballen" og har generelt lite til overs for tabloidavisenes dekning av gruppespillstrekningen til Champions League.

Publisert Sist oppdatert

Francesco Totti har ennå dårlig nattesøvn etter vårens nedsabling på Old Trafford. Nå ønsker den italienske superstjernen hevn. Totti ønsker imidlertid ikke å fyre ytterligere oppunder det han anser som tabloid drittjournalistikk.

”Denne gangen vil jeg vinne – med sluttresultatet 7-0. Tabloidavisene skriver at en gjenvisitt til Stadio Olimpico blir som å besøke ”helvete” for United . Glem avisene. De er bare opptatt av å tjene penger”, uttaler Totti.

Italias dirigent skjønner ikke hvorfor han selv ikke har vunnet ”Gullballen” (kåringen av verdens beste spiller) ennå, men kan være enig i at Cristiano Ronaldo er en god kandidat i 2007.

”Jeg tror Kaka, Cristiano Ronaldo og Ruud van Nistelrooy er favorittene i år. Men, for å være ærlig, jeg har ikke fullt ut forstått hva kriteriene for å vinne dette trofeet er . Jeg har både medaljer og store triumfer bak meg…”, avslutter Totti.

Kilde: Channel4.com

Powered by Labrador CMS