Ryktesaker, uke 41

United trapper opp jakten på denne mannen.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 16.oktober:

07.40: Sunday Mirror hevder at Manchester United er i ferd med å trappe opp jakten på mannen klubben ønsker å se som Wayne Rooneys etterfølger. I den anledning skal United-representanter igjen ha vært i samtaler med spillerens klubb, Atlético Madrid. Og den det er snakk om? Selvsagt franske Antoine Griezmann.
Avisen mener videre at en eventuell overgang til Old Trafford, samtidig vil innebære slutten på Wayne Rooneys United-karriere. Den anser det sannsynlig at den nåværende kapteinen i så fall vil bli gitt sjansen til en lukrativ overgang til enten Kina eller USA.

Lørdag 15.oktober:

19.35: Manchester United skal igjen ha speidet på Sporting Lisboa sin lynraske ving Gelson Martins. 21-åringen kom inn i det 63. minutt. Dette er garantert ikke siste gang vi hører om interessen rundt det portugisiske stortalentet.

Les mer om Martins her, på Wikipedia.

09.51: Isco har blitt en gjenganger i denne spalten, og dette er nok ikke det siste vi hører om han heller. Manchester Evening News skriver at far, Paco Alcarcon, uttalt seg om saken – og han utelukker at sønnen vil skifte beite allerede i januar. Hva som skjer etter denne sesongen er derimot en annen sak, sier han. Gode og dårlige nyheter der altså, for de som ønsker å se Isco på Old Trafford.

09.40: En stille dag så langt på ryktefronten, men Memphis Depay er som kjent ikke helt komfortabel med å spille annenfiolin i Manchester United. The Sun mener å vite at Wolfsburg skal være klare for å ta over det nederlanske stortalentet, men nevner ikke pris. Den tyske storavisen Bild nevner også denne saken i dag, men viser til engelsk media. Med andre ord, det er lov å ta dette med en klype salt.

Fredag 14. oktober:

07.50: Steve Bruce har overtatt Aston Villa, og han ønsker å hente Uniteds tredjekeeper, Sam Johnstone, dit i januar, skriver Daily Mail. Det står imidlertid også at Mourinho verdsetter Johnstone, og at han vil få et nytt kontraktstilbud fra United om kort tid. Den nåværende kontrakten går ut sommeren 2018.

07.30: Inter Milan skal ha budt 13,5 millioner pund for Matteo Darmian, skriver Eurosport, som viser til avisen Leggo. Avtalen innebærer en snau million for å låne Darmian først og så resten for å kjøpe ham etter det. United kjøpte Darmian for 12,7 millioner pund, så ligger altså ikke an til å tape noe på avtalen – hvis dette stemmer. Inter er tidlig ute for å komme Juventus, som også er interessert, i forkjøpet.

Torsdag 13.oktober:

08.20: Manchester United vurderer å kvitte seg med kaptein Wayne Rooney etter denne sesongen. Men det vil koste United dyrt, skriver avisen Mirror. Dersom United må betale Rooney ut av den eksisterede kontrakten kan det koste klubben så mye som ca 250 millioner kroner, skriver avisen.  Mirror melder av MLS i USA vil være den mest sannsynlige destinasjonen om Rooney skulle dra, til tross for at han vil kunne tjene langt bedre i Kina.

Onsdag 12. oktober:

16.43: Dette er kanskje ikke noe stort sjokk, men Toni Kroos har valgt å forlenge kontrakten sin med Real Madrid frem til 2022. Dette melder Real Madrid selv på sine hjemmesider. Den elegante midtbanespilleren har tidligere vært i søkelyset til Manchester United, men det har aldri blitt noe konkret ut av det.

14.20: Matteo Darmian har etter hvert klart å bli gjenganger i denne spalten. Så langt har italieneren som kjent ikke klart å overbevise José Mourinho om at han bør være førstevalg på noen av backplassene, og dette er det flere som har bitt seg merke i. Til nå er det hovedsakelig klubber i spillerens hjemland som har vist påstått interesse, men nå – om vi skal tro Mundo Deportivo via Goal.com, har også Barcelona ført 26-åringen opp på en «shortlist» over potensielle back-kandidater.

14.10: Det er særdeles stille på ryktefronten om dagen, så stille at beryktede Fichajes har funnet det nødvendig å relansere Porto-kaptein Héctor Herrera som mål for Manchester United.
Sist han ble linket til klubben var så vidt vi har funnet ut, i 2012, den gang han fortsatt spilte for Pachuca i hjemlandet Mexico. Så, med tanke på hvem som er kilden her, velger vi å ikke en gang nevne dette ryktet.

Tirsdag 11. oktober:

23.33: Oppdatering på Fran Villalba her på tampen av kvelden. Nå har agenten snakket med Sport Witness, hvor han bekrefter at Manchester United har tatt kontakt med han, for å forhøre seg om situasjonen til hans klient. Samtalene er i oppstartsfasen, og Vicente Forés sier at Valencia ikke ønsker å gi slipp på midtbanespilleren sin. Tvert om, de ønsker å gi en bedre kontrakt.

– Vi har akkurat begynt samtalene, det er opp til Manchester United, sier agenten på spørsmål om han tror Jose Mourinho ønsker å legge inn et bud på spilleren hans.

08.00: Daily Mail hevder at Manchester United viser interesse for Valencias unge midtbanespiller Fran Villalba.
18-åringen, som i spillestil sammenlignes med Citys David Silva, fikk sin La Liga-debut under Gary Nevilles regime på nyttårsaften i fjor. Han skal ha en utkjøpsklausul i kontrakten pålydende £3.6 millioner.
Også Barcelona, med flere, følger etter sigende det unge talentet. Villalbas Wikipedia-profil.

Mandag 10. oktober:

17.00: Ifølge Daily Mirror vil Uniteds forsvarstalent Timothy Fosu-Mensah bli tilbudt en ny langtidskontrakt etter at landslagspausen er ferdig. Ifølge avisen er klubb og spiller allerede enige, og det gjenstår kun en faktisk signatur på kontraktspapirene. Hans nåværende kontrakt går ut i 2017.

Ifølge ESPN kan «kilder nær klubben» fortelle at det skal dreie seg om en kontraktsforlengelse på fire år.

16.30: Vi tar faktaene først. Isco har ikke fått særlig mye spilletid denne sesongen, og forteller at han vil revurdere klubbsituasjonen sin dersom denne tendensen fortsetter gjennom året.

– Hvis jeg fortsatt bare står med noen få minutter på banen ved sesongslutt, vil jeg se etter andre alternativer. Jeg er 24 år, og har en rett til å forbedre meg, sier han i dag.

Så tar vi ryktet. Manchester Evening News, og selvfølgelig flere andre i løpet av de siste årene, månedene og ukene, mener Manchester United er blant klubbene som i så fall vil være et alternativ for Isco. Både Tottenham og flere andre har imidlertid også blitt nevnt i forbindelse med Isco, så det kan ventes en drakamp om spilleren allerede i Januar, eller eventuelt den kommende sommeren. Gitt at han fortsetter å være tredjevalg, altså.

09.55: TalkSPORT viser til spanske Mundo Deportivo, som hevder at Manchester-klubbene City og United er linket til en £170-millioners overgang for Barcelonas Neymar. Også Real Madrid og PSG skal være interessert i brasilianeren.

09.45: The Sun melder at Bastian Schweinsteiger «nesten helt sikkert» kommer til å forlate Old Trafford i januarvinduet. Selv skal han være åpen for å dra enten til USAs MLS eller tilbake til Tyskland.
Avisen siterer en kilde i United-systemet, som sier at klubben er veldig imponert over spillerens treningsiver, og at han den siste måneden «har klart å komme seg i mye bedre fysisk form».
– Han har presset seg selv hardt og blitt synlig lettere, etter å ha kommet seg over forrige sesongs skader, sier kilden, og legger til at spilleren ikke har klaget over forholdene en eneste gang.
– Han oppfyller helt klart sine kontraktsmessige forpliktelser, og han virker å være i godt humør. Likevel vil det ikke komme overraskende om han har noe på gang i januar.

Powered by Labrador CMS