Nærmer seg Hull

Forhandlinger mellom Fraizer Campbell og Hull City vil finne sted onsdag eller torsdag denne uken.

Publisert Sist oppdatert

Søndag meldte Hull City at klubben hadde fått godkjent et bud på 6 millioner pund på Fraizer Campbell. Paul Duffen, styreformann i Hull City, uttaler tirsdag at prislappen på Campbell ikke er for høy, og at Campbell er en solid investering.

”En slik sum er realiteten for en klubb som ønsker å bli værende i Premier League permanent. Det er dyrt, men samtidig en nødvendig kostnad om man ønsker å etablere seg i en av verdens største ligaer. Nå handler det om hva klubben må gjøre for å kunne ta enda et skritt. Vi skal ikke bygge lag for å vinne serien, men for å utvikle oss videre. Vårt fokus er å etablere oss midt på tabellen. Det er en dyr ambisjon både om en ser på spillerlønninger og overgangssummer. Derfor er det viktig at vi bruker hvert eneste pund riktig. Vi må få valuta for pengene vi bruker. Det er den eneste måten vi kan oppnå noe”, uttaler Duffen.

Campbell reiser fredag til Sverige for å delta i EM for U21-landslag. Duffen håper å ha en avtale klar før dette. "Det er åpenbart at vi har dårlig tid, men det viktigste er at begge parter anser overgangen som et godt og riktig valg for karrieren hans".

Hull City Fanzine melder at forhandlinger mellom klubben og Campbell vil startes onsdag eller torsdag denne uken.

Kilde: Rivals.net (Hull City Fanzine), Setanta

Powered by Labrador CMS