Campell til Hull?

Oppdatert: Hull City bekrefter på sine hjemmesider at Manchester United har godtatt et bud på Fraizer Campbell, og at spissen nå skal i samtaler med "The Tigers" om en overgang.

Publisert Sist oppdatert

Flere engelske medier, deriblant Sky Sports, meldte søndag ettermiddag om at Hull hadde lagt inn et bud på £6 millioner. Nå har altså United godtatt et bud på Campbell.

Forrige sesong var Campbell på et mislykket lån hos Tottenham, hvor han bare fikk en kamp fra start i Premier League, og scorte også bare et mål i ligaen. Likevel vil Hulls manager, Phil Brown, signere 21-åringen på permanent basis.

"Det blir en tøff kamp for å signere Campbell, fordi jeg vet at Stevie Bruce (Sunderlands manager), Tony Pulis (Stokes manager) og Roy Hodgson (Fulhams manager) også er beundrere av han," sa Phil Brown til Sunday Mirror.

Fraizer Campbell var på lån hos Hull i 07/08-sesongen, og var en stor årsak til at klubben rykket opp til Premier League. Spissen scoret 15 mål i løpet av de sju månedene han var leid ut. I fjor sommer ville Hull kjøpe Campbell, men overgangen ble ikke noe av.

Powered by Labrador CMS