France Training Session - FIFA World Cup Qatar 2022

Oppskriftsmessig seier for Frankrike uten Varane

Publisert Sist oppdatert

Frankrike startet tirsdag kveld jakten på å forsvare VM-tittelen fra VM i Russland for fire år siden og bli det første landet som klarer denne bragden siden Brasil vant to strake VM tilbake i 1958 og 1962.

Raphäel Varane ble sittende hele Frankrikes åpningskamp på benken mot Australia og uten Uniteds midtstopper ble det en oppskriftsmessig seier 4-1.

Var redd VM skulle ryke

I motsetning til Karim Benzema, klarte Uniteds 29 år gamle midtstopper å bestå nok tester til å bli ansett som klar av den franske landslagssjefen Didier Deschamps som etter alle solemerker vil være forsiktig med sin midtstopperstjerne, vel vitende om at han heller vil ha ham tilgjengelig i de senere rundene av turneringen enn å risikere at han får et tilbakeslag på skaden sin.

LES OGSÅ: Meldes klar til VM-åpningen

Hovedpersonen selv har også vært ute i media og sagt at han var redd for at mesterskapet skulle ryke, men at hardt arbeid har gjort at han er blitt klar til spill.

– Jeg var redd [for at VM skulle ryke], men jeg jobbet hardt for å kunne bli med og jeg fortsetter å jobbe. Jeg gjør alt for å være 100% så snart som mulig. Jeg er en som jobber og som virkelig går for det, sa ifølge den franske radiokanalen Europe1 (her gjengitt av Sport Witness).

Chelsea FC v Manchester United - Premier League

Vi oppdaterer med de mål og hendelser aktuelle rundt Varane.

Frankrike (4-1) Australia

MÅL: 0-1: Craig Goodwin. 1-1: Adrien Rabiot. 2-1: Olivier Giroud. 3-1: Kylian Mbappe. 4-1 Olivier Giroud

Aktuell: Raphäel Varane starter kampen på benken.

LIVE:

1 min: Kampen er i gang!

9 min: MÅL! Australia sjokkerer den regjerende verdensmesteren! Mathew Leckie slår inn etter en flott kontring og finner Craig Goodwin som setter ballen over hodet på Lloris og Australia tar ledelsen.

27 min: MÅL! Adrien Rabiot står igjen i feltet etter en corner og Frankrike slår inn i bølge nummer to. Midtbanespilleren stiger til værs og stanger inn 1-1 etter et massivt fransk press de siste minuttene.

31 min: MÅL! Frankrike snur kampen på fire minutter. Griezmann vinner ballen høyt og spiller ballen til Adrien Rabiot som tar med seg ballen inn i feltet og finner Olivier Giroud som enkelt kan trille ballen i det åpne målet.

PAUSE

68 min: MÅL! Kylian Mbappe legger på til 3-1 etter og utnytter en ørliten feil i forsvaret til Australia, stiger til værs og stanger inn Frankrikes tredje mål for kvelden.

71 min: MÅL! Olivier Giroud header inn sitt andre for kvelden etter strålende forarbeid av Kylian Mbappe. Dette ser nå ut som en komfortabel kveld for Frankrike etter en tung start.

SLUTT

Powered by Labrador CMS