Tapte bronsefinalen

Nedtur for Neville, Greenwood og McManus.

Publisert Sist oppdatert

Både Alex Greenwood og Abbie McManus startet bronsefinalen for England mot Sverige. Greenwood spilte som vanlig venstreback, mens McManus fikk sjansen i midtforsvaret.

England har spilt fin og offensiv fotball gjennom hele mesterskapet, men i dag var det lite som minnet om det.

Engelskmennene var favoritter på forhånd, men startet kampen på helt forferdelig vis.

Etter ti minutter klarerte Alex Greenwood ballen helt upresset rett til Asslani. Hun gjorde ingen feil og satte inn 1-0 for svenskene. En utrolig svak involvering av United-spilleren, som til slutt ble skjebnesvangert. 

UNITED-KAPTEIN: Alex Greenwood og England tapte bronsefinalen mot Sverige.

Etter en rufsete start der Sverige etter hvert gikk opp i en tomålsledelse, hevet England seg. Det samme gjaldt de to United-spillerne.

Greenwood var god offensivt, spesielt etter pause, da hun kom til flere innlegg. Dessverre var ikke presisjonen på innleggene like gode som løpene hennes.

McManus var på lik linje som lagvenninnene svak før pause. England prøvde å spille seg ut bakfra i starten av kampen og McManus bommet på flere enkle pasninger som kunne blitt farlige, men svenskene klarte ikke å utnytte dem.

Midtstopperen ble byttet ut ti minutter før slutt i jakten på en utligning.

Den kom imidlertid ikke og Sverige vant 2-1. Dermed endte Phil Nevilles mannskap på den sure fjerdeplassen. Det er samme plassering som herrelaget fikk for ett år siden.

PS: I morgen spilles finalen mellom USA og Nederland, forhåpentligvis med United-spiller Jackie Groenen fra start.

 

Powered by Labrador CMS