«Micki» står over landskamper

Henrikh Mkhitaryan fortsetter rehabiliteringen etter lårskaden som har holdt ham ute siden City-kampen.

Publisert Sist oppdatert

Etter opprinnelig å ha blitt tatt ut i Armenias tropp til de forestående landskampene mot Romania og Polen, går det nå mot at Mkhitaryan isteden blir sittende hjemme i Manchester mens hans landsmenn kjemper om billetter til Russland-VM i 2018.

Dette skjer etter at Manchester United-lege Steve McNally sendte et brev til det armenske fotballforbundet, hvor han ytret ønske om at Mkhitaryan får slippe unna landslagsforpliktelsene i denne omgang.

I brevet, som ifølge diverse medier har blitt publisert av den armenske landslagsledelsen, begrunnet McNally sitt ønske med at Mkhitaryan «ennå ikke er i stand til å trene for fullt».

smc
STEVE McNALLY, United-lege.

– Henrikh er fortsatt inne i siste fase av rehabiliteringen fra lårskaden han pådro seg under spill for Manchester United tidligere i måneden, sto det ifølge Manchester Evening News å lese i brevet fra McNally. Der  forklarte han at «selv om spilleren har vist god fremgang, kan han ennå ikke spille kamper eller trene uten begrensninger».

Videre skrev McNally at han vil være takknemlig dersom Mkhitaryan innvilges tillatelse til å trekke seg fra VM-kvalifiseringkampene, for isteden å bli værende i Manchester for å fullføre rehabiliteringen.

Det armenske forbundet bekrefter henvendelsen, og antyder i en pressemelding at McNally vil få det som han vil, og at Mkhitaryan «trolig» vil stå over de ovennevnte landskampene.

Memphis kalt inn til Nederland

I motsetning til Daley Blind, som på første forsøk kom med i den nederlandske landslagstroppen til kommende ukes VM-kvalifiseringskamper mot Hviterussland og Frankrike, måtte Memphis Depay finne seg i å se sitt navn utelatt.
Søndag kveld kom imidlertid meldingen fra landslagssjef Danny Blind om at Memphis likevel kan finne frem den oransje dressen. Det er en kneskade på Feyenoord-vingen Steven Berghuis som har åpnet muligheten for Uniteds #7.

Powered by Labrador CMS