Wout

«Viste hvorfor Ten Hag har en rolle for ham i dette laget»

Wout Weghorst var både snartenkt og dyktig da han besørget 2-0-scoringen og ga et perfekt svar på tiltale til kritikerne.

Publisert Sist oppdatert

Wout Weghorst åpnet målkontoen sin i United, Marcus Rashford fortsetter med sitt spektakulære scoringsshow og kaptein Bruno Fernandes banket inn 3-0 med et utsøkt langskudd.

Slikt lukter det Wembley av.

David de Gea – 6.5
Våken på kanonkulen fra Scarpa, men også en redning i kategorien vi forventer at spanjolen skal ta. Ga klar beskjed til lagkameratene da prestasjoner og presisjon var under pari.

Aaron Wan-Bissaka – 7
Det er aldri lett å vite hva som skjer når Wan-Bissaka får ballen. Velger ofte de enkle løsningene når han kan ta sjanser og tar sjanser når enkle løsninger ville vært det lureste. Ble tatt på farten av Brennan Johnson, men klarer seg ellers greit mot raske Forest-vinger. Viktig blokkering av Scarpas skudd etter hvilen og spilte seg betydelig opp etter hvilen.

Victor Lindelöf – 7
Startet sin kamp nummer 200 for United. Bommet grovt på en klarering som ga Forest en solid mulighet, men rydder opp i luftrommet ved et par anledninger. Solid inngripen da svensken stopper en potensielt stor Johnson-sjanse i starten av 2. omgang.

Nottingham Forest v Manchester United - Carabao Cup Semi Final 1st Leg
SOLID VIKAR: Victor Lindelöf leverte en god kamp i Uniteds midtforsvar.

Lisandro Martínez – 8
Igjen viser han seg som en ryddegutt i midtforsvaret. Stuper inn med hodet der andre vegrer seg for å stikke foten frem. Takler, rensker unna og er verdt sin vekt i gull for dette laget defensivt. Kåret til banens beste av Sky Sports. Argentineren får den samme utmerkelsen av oss.

Tyrell Malacia – 7
Dekker store områder og er flink til å gi alternativer på venstresiden. Trygg med ballen i beina.

Casemiro – 7
Fikk det tøffere mot Morgan Gibbs-White enn han hadde regnet med. Unødvendig balltap etter halvtimen som ga Forest en stor sjanse, men er arkitekten bak angrepet som leder til 2-0. Har uvanlig mange unødvendige balltap, men det er Casemiro som i realiteten starter angrepene so fører til 1-0 og 2-0. Bringer dessuten balanse og trygghet til midtbanen.

Christian Eriksen – 7.5
Involvert i nesten alt United gjør fremover på banen som playmaker på midten. Et par slurvete pasningsfeil trekker noe ned, men dansken har en ro og trygghet med ballen som er betryggende. Er uheldig som treffer tverliggeren med et utsøkt skudd.

Antony – 6.5
Brant en stor sjanse etter knappe kvarteret. Brant en enda større sjanse etter drøye halvtimen. Den tredje skuddmuligheten blir reddet av Hennessey, men Weghorst banket inn returen. Livlig, men trøbler litt med å ta de rette valgene. Likevel en opptur. Forsvinner imidlertid litt etter pausen.

Bruno Fernandes – 7
Mye involvert både fremover og bakover på banen. Blir noen ganger i overkant arrogant i stilen. Har likevel et vakkert oveblikk og retter opp et middelmådig inntrykk med et glimrende skudd som gir 3-0.

Nottingham Forest v Manchester United - Carabao Cup Semi Final 1st Leg
PÅ DET JEVNE: Bruno Fernandes leverte ikke sin beste kamp på midtbanen, men det holdt likevel til å senke Forest i Nottingham.

Marcus Rashford – 7.5
Fantastisk scoring som roet eventuelle frynsete United-nerver etter bare drøye fem minutter. Vi kan rose Martínez og Casemiro som spiller seg ut bakfra og kjører kjapt i lengderetning, men den scoringen er Rashfords. Lurer fire-fem mann og banker ballen i mål. Det er farlig hver gang han får ballen. Tatt av like før timen var spilt etter en trøkk i ribbeina.

Wout Weghorst – 7
Våken og dyktig på returen fra Wayne Hennessey like før pause og banket inn sitt første United-mål. Langt mer involvert enn i sine to første United-kamper. Det var viktig for United å få den scoringen like før pause, men for Weghorst selv er den gull verdt og nederlenderen viste hvorfor Ten Hag ser at han kan ha en rolle i dette laget.

weghorst
WOUTSTANDING: Wout Weghorst banket inn sitt første mål for United.

Alejandro Garnacho – 6.5
Friskt pust på venstrekanten like etter at han kom inn. Litt mer sporadisk involvert mot slutten.

Fred, Facundo Pellistri og Anthony Elanga spilte ikke lenge nok til å få karakter.

Sett din egen børs her:

Powered by Labrador CMS