FM15: Solskjær-bytte X 2

KONKURRANSE: Etter trekning blant alle som deltok, vant Christoffer det siste FM15-spillet.

Publisert Sist oppdatert

Den nyeste utgaven av verdens mest kjente Football Manager-spill, FM15, er i salg fra fredag 7. november, og i den forbindelse fikk Supporterklubben fire spill å dele ut til dere medlemmer.

Vi ba om deres beste United-historie fra FM og/eller noe annet som bør sørge for at nettopp du skal få spillet, og etter å ha valgt ut tre vinnere fikk alle de nesten 100 som har sendt inn bidrag være med i den aller siste trekningen.

Til slutt valgte random.org innsendt bidrag nummer 9, og dermed går den siste FM15-koden til Christoffer Brandsborg.

Hans historie var ikke den lengste, men hadde flere jobb-bytter med Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær-bytte X 2

Av: Christoffer Brandsborg

Den eneste historien jeg husker fra FM14 (eller muligens det var FM13 siden Solskjær var manager for Molde). Uansett…Jeg begynte med United, men fikk sparken første sesongen etter en svak sesong, hvor jeg kom på 5 plass eller noe sånt.

fm15inni

I Molde fikk jeg veldig suksess. Vant både Serien, Cupen og Europa League. Jeg fikk deretter tilbud fra Fiorentina, noe jeg valgte å akseptere. I Fiorentina gjorde jeg en grei førstesesong. Kom på 2 plass i serien, og tror jeg røk ut i semifinalen i cupen.

Det som var litt morsomt etter den sesongen var at Solskjær fikk sparken fra United, og jeg ble tilbudt hans jobb igjen i United. Hvis jeg husker riktig så vant jeg serien første sesong etter at jeg ble United-manager igjen.

Først tok altså Solskjær tok min jobb, og så tok jeg jobben tilbake.

Powered by Labrador CMS