Billettservice selger Rockerfeller-billetter

Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til Rockefeller-arrangementet.

Publisert Sist oppdatert

Det er fortsatt mulighet til å kjøpe billetter til det store arrangementet på Rockefeller. Du kan enten kjøpe det i Spikersuppa lørdag eller i døra på Rockefeller lørdag kveld (hvis det da er ledige billetter igjen).

Alternativt kan du kjøpe det via billettservice her. Da får du billettene på en pdf-fil i mail som fungerer som billett.

Det største trekkplasteret er altså Peter Schmeichel.

Målvaktkjempen som ble hentet til United fra danske Brøndby i 1991, kommer ikke bare som vanlig gjest til Rockefeller; han har nemlig takket ja til jobben som konferansier under tilstelningen, som altså finner sted i Oslo, lørdag den 4. august.
Det er dagen før Sir Alex slipper sine gutter ut på Ullevaal-matten for å møte Vålerenga til treningskamp.

Schmeichel, som blant annet vant fem Premier League- og tre FA-cupmesterskap i løpet av åtte fantastiske år på Old Trafford, satte selve kronen på verket med Champions League-triumfen i Barcelona i 1999.

At Supporterklubben har klart å få den legendariske dansken til festen, kan ikke betegnes som noe annet enn et varp.

Her kan du lese Peter Schmeichels spillerprofil på united.no.

I tillegg til Schmeichel dukker også disse opp på Rockefeller den 4. august:

Supporterklubben har altså leid Rockefeller i Oslo lørdag kveld. Dørene åpner 19.00 – og programmet starter klokken 20.00. Utover kvelden vil du få muligheten til å oppleve ekte Old Trafford-stemning, bli kjent med andre supportere, møte gamle United-helter og stille spørsmål til ledende United-personligheter.

Programmet består blant annet av:

  • Ex-spillere: Brian McClair, sentral i Uniteds ungdomsavdeling og tidligere toppscorer, Lee Martin, mannen som avgjorde FA-cupfinalen i 1990 og Alex Stepney – keeperen på laget som vant serievinnercupfinalen i 1968, kommer. I tillegg arbeider Supporterklubben fortløpende med å bekrefte flere tidligere United-spillere til arrangementet

  • Pete Boyle: Verdenskjent United-supporter og forsanger på Old Trafford underholder med kjente og kjære United-sanger

  • Andy Mitten: Ledende United-journalist og mannen bak fanzinet «United We Stand» gir sine vurderinger for 2012-2013-sesongen

  • Duncan Drasdo: Leder for Manchester United Supporters Trust (MUST) svarer på dine spørsmål om Uniteds økonomi

Det store spørsmålet er om DU kjenner din besøkelsestid og benytter sjansen til å få treffe disse United-legendene?

Billetter til arrangementet koster kr. 100,- per stykk, og fås kjøpt via denne lenken.

Flotte premier

I løpet av kvelden vil vi også lodde ut en rekke fine premier til alle som har kjøpt billett og er til stede. Du kan blant annet vinne en hotellpakke for to til valgfri United-kamp neste sesong, Uniteds nye drakt og andre nye United-suvenirer.

Deltagelse på Rockfeller koster 100,- og krever påmelding. Aldersgrense er 18 år.

Meld deg på supporterfesten her: Kjøp billetter via Billettservice

NB! Skjemaet som er benyttet brukes vanligvis til billettsalg for turer, så der det står «kampdato» skal det egentlig så «Dato». Dette kan bare ignoreres.

Familieaktiviteter i Spikersuppa:

Supporterklubben vil ha åpen stand i Spikersuppa i Oslo sentrum fra 12:00 til 16:00 lørdag 4. august. Her vil det være fotballaktiviteter for barn, konkurranser med flotte premier, muligheter for å treffe tidligere United-spillere, suvenirsalg og anledning til å bli bedre kjent med oss.

I løpet av dagen vil det blant annet være mulig å vinne billetter til kampen VIF-United og en hotellpakke for to personer til valgfri United-kamp kommende sesong.

Arrangementet i Spikersuppa er gratis og åpent for alle som ønsker å komme innom.

Her er programmet for Spikersuppa.

Powered by Labrador CMS