Hevnet 1-6 og ble selv United-spiller

Vi har trukket ut to nye vinnere i Football Manager-konkurransen. Les bidragene og sjekk hvem her.

Publisert Sist oppdatert

Se nederst for bilder av premiene.

Les de bidragene og se noen bilder her.

Vi fikk imidlertid inn en haug med gode bidrag, og har nå fått to nye effekt-pakker som sendes ut til to av dere.

De to nyeste vinnerne er Vegard Ulsund og Cato Dirdal. Dere vil få tilsendt noen FM-goodies (se bilder nederst).

Vegard Ulsunds bidrag:

I min tid som tredjedivisjonsspiller for Rørvik IL kom også vårt lag inn i den gigantiske databasen i Football Manager. Her ble jeg akkurat som i virkeligheten også svært skadeplaget, men ble utstyrt med toppegenskaper som 19 i spenst og 20 i heading. Jeg kjøpte selvsagt meg selv til United i FM og fikk endelig drømmen oppfylt i å spille for United, men de første månedene ble preget av noen skadeavbrekk og kun plass på reservelaget da jeg hadde spisser i verdensklasse fra før av. I og med flere av disse ble skadet og utestengt før et borteoppgjør mot Tottenham, hadde jeg endelig god grunn til å flytte meg opp på benken og nærme meg min første kamp for førstelaget. Lang historie kort, jeg satte meg selv innpå etter ca 60 min og ble matchvinner med en susende heading på corner kvarteret før slutt. For en følelse 🙂 Og etter det spilte jeg flere ganger både fra start og fra benken, med brukbar rating, flere assist, stort sett med hodet, i tillegg til å score rundt 10 mål i snitt. En fin karriere i United-trøya, og jeg synes jeg hører alle supportersangene til min ære. Et søk på google fant jeg forresten flere artikler som anbefalte å kjøpe meg i CM/FM, deriblandt denne på dette polske forumet: http://forumcm.net/index.php/topic/3225-zezowaty-dorsz/page__st__60 («Denne gangen ble laget forsterket med en spiss fra Rørvik, Vegard Ulsund (25, ST, Norge £0), glimrende på hodet, synes jeg tenkte at det kunne være en fordel i Skandinavia»)

Cato Dirdals bidrag:

Hvert eneste år siden FM 2005 har jeg alltid måttet ha en game med United. Etter å ha spilt så mange ganger med dem er det mange gode og dårlige minner som stikker seg ut, men jeg velger å skrive litt om en av fjorårets opplevelser, altså på FM 2012.

Den 24. oktober satt jeg foran tv-en og opplevde marerittresultatet mot City. Som min naturlige måte å helbrede sorgen på tenkte jeg at jeg måtte starte opp FM og vinne seriegull med United. Minnene er fortsatt uklare, men det må nesten ha gått bra, for dagen etter fortsatte jeg. På spillet nådde jeg 22. januar 2012. Det var duket for Manchester City – Manchester United. Målet jeg hadde satt meg for spillet var egentlig bare å vinne ligaen sånn at jeg kunne ha noe å smile for, men på mirakuløst vis fikk jeg en fantastisk hevn for det som skjedde dagen før.

Som bildet viser ledet jeg 3-0 til pause, og følelsen var fantastisk. Etter 67 minutter (av bildet) gikk jeg opp til 5-0 og kan huske at jeg satte inn alt av offensive krefter. Jeg ville ha 6-0. En idiot av en bosnier sørget for 5-1 i stedet. Llikevel. Til tross for at det bare var et spill hadde jeg klart å få min egen lille hevn. Og den smakte godt!

Et par andre gode bidrag:

Steinar Green Hansen:

Hei jeg skal fortelle om FM 2010, hadde aldri prøvd FM før og jeg fikk det fra noen gode venner i bursdagsgave! Så jeg valgte Manchester United selvfølgelig, begynte å spille og forme laget mitt. Solgte Berbatov kjøpte Ninis, solgte Foster hentet inn Lindegaard. Pre Seson fikk jeg 2-2 mot Real Madrid, men så kom skademarerittet for Wazza og Kiko. Jeg sto alene med Welbeck på topp, så jeg gikk på reservene og hentet opp Joshua King og Magnus Wolff Eikrem. Sesongen begynner og Wazza og Kiko var enda skadet i noen måneder til, King og Eikrem var med fra start i fra første pasningen så jeg dette kom til å bli en spennende sesong. Eikrem hadde en assist i den kampen og den var til King. Jeg vant 2-1 og sånn fortsatte det. King scoret på assistene til Eikrem. King og Welbeck var det perfekte spissparet og Eikrem og Scholes var pasningskongene på laget mitt. På slutten av sesongen vant jeg Champions League og Premier League.

Haidar A. Bhatti:

Dette var på FM 2011, der jeg først startet med Southampton, og ledet dem inn i Premier League allerede i mitt første år i manager stolen. I Premier League startet jeg i kjent stil med en 4-0 seier over Spurs, og endte sesongen på en 13 plass, noe som var helt OK for styret.

Sesongen etter hadde jeg bestemt meg for å dra til en større klubb om jeg fikk tilbud og det gjordet det, Liverpool tilbød meg stillingen som manager og bare så det er sagt er jeg en født United supporter og kommer til å død en United supporter, derfor takket jeg nei til den jobben. Like etter tikket det inn et nytt tilbud, som fikk meg til å glise fra øret til øret, nemlig fra mitt kjære United. Da tenkte jeg meg ikke om engang og takket ja.

Ettersom jeg nettopp hadde begynt å spille FM så var jeg ikke så fa enda, men jeg ga aldri opp jobben i United, og jeg husker at min første sesong endte vi på en 3 plass med Kvartfinale plass i Champions League, det vil si; 0 trofeer. Året etter så vant jeg Premier League for første gang med stor margin, og Wayne Rooney som toppscorer med 31 mål i ligaen totalt, og jeg var stolt av gutta mine!

Neste sesong startet med noe rart, jeg fikk nye eiere som var STYRTRIKE, og de pøste inn penger. Og dermed hentet jeg min gamle helt, min store stjerne og min favorittspiller nemlig Cristiano Ronaldo og ga han den trøyen som han alltid har hatt i United, 7’ern

Cristiano åpnet sesongen med en kamp som ingen andre, vi slo Chelsea 5-0 i community Shield.

Med Rooney, Ronaldo, Anderson og Nani så hadde jeg et av det giftigste angrepet i verden, og et bunnsolid forsvar bestående av ingen andre enn Kaptein Rafael, Vidic, Pepe, og Evra. Vi vant riktignok The Treble og Ronaldo vant Ballon d’or med Rooney på 2 plass og Messi på 3 plass.

Dette er det første store jeg gjordet i FM og jeg kan med hånden på hjerte si at det er ikke like gøy å vinne premier league og andre trofeer med andre lag enn United. Håper dere likte min United historie i FM.

Powered by Labrador CMS