Nominert til Puskas Award

FIFA har valgt Wayne Rooneys brassespark mot Manchester City som en av ti kandidater til årets mål 2011. Her kan du stemme på United-spilleren.

Publisert Sist oppdatert

FIFA har siden 2009 delt ut pris for årets mål. FIFA nominerer selv ti kandidater – deretter skal fans fra hele verden stemme på målet de mener er det aller beste. I årets nominasjon har FIFA også funnet plass til en United-scoring, og ikke overraskende er det Wayne Rooney fenomenale brassespark mot Manchester City som er på listen.

Nani slo ballen inn i feltet via en City-forsvarer. Der lurer Wayne Rooney, som ut av ingenting kaster seg bakover, treffer ballen klokkerent med et vanvittig brassespark, og ballen flyr inn i krysset bak en perpleks Joe Hart. Fotballperfeksjon på sitt aller, aller beste, og vinnermålet mot City var et faktum!

Om Wayne Rooney vinner prisen, vil en United-spiller i så fall ha stukket av med prisen to av tre ganger den har vært utdelt. I 2009 vant nemlig Cristiano Ronaldo Puskas Award med sitt langskudd mot Porto i Champions League-kvartfinalen.

Tidligere vinnere:

  • 2009: Cristiano Ronaldo, Manchester United (mot Porto).

  • 2010: Hamit Altintop, Tyrkia (mot Kazakhstan)

HER kan du stemme på målet du mener var det beste i 2011.

Powered by Labrador CMS